İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kadın ruhunun incelikleri DAGİ’nin 2013-14 sonbahar-kış iç giyim koleksiyonunda

DAGİ’nin 2013-14 sonbahar-kış koleksiyonu, ince detaylara odaklanan tasarımlarıyla kadınların kendilerini hep şık hissetmesini sağlıyor. Zarafetin ön plana çıktığı koleksiyon, dantel ve şifonun mükemmel uyumunun yanı sıra pastel renklerle de göz dolduruyor.

30 yıldır Türkiye’nin önde gelen iç giyim markalarından biri olan DAGİ, 2013-14 sonbahar-kış koleksiyonunu satışa sundu. Dantel dokumayla zenginleşen satenler ve yurtdışında özel üretilen kumaşlarla hazırlanan koleksiyon, özellikle kendini özel hissetmeyi seven kadınlar için hazırlandı. Pul payet işleme, siyah Fransız danteli ve şifonun kullanıldığı bu kapsamlı koleksiyonda kadınlar, aradıkları her şeyi DAGİ’de bulacaklar.
Romantizmin pastel renklerine düşkün kadınlar ise somon renginde tasarlanan zarif modellerde aradıklarını bulacaklar. Bu ürün grubunun incelikli tasarımları, hassas çizgileriyle dikkat çekiyor.
Beyaz takım grubunda gelinler için özel tasarlanan modeller, bir düğünü mükemmel kılmak için her ince detayı düşünmenin güzel bir örneğini sergiliyor. Şık taş esprileriyle ışık saçan bu ürün grubu, gelinlerin güzelliğini tamamlamayı hedefliyor.
Koleksiyondaki bir diğer takım grubu vizon, pudra, bronz, fuşya, mor, indigo mavi renklerinin birbiriyle mükemmel uyum oluşturacak şekilde bir araya gelmesinden oluşuyor. Bu tasarımlarıyla DAGİ, hem rahatlığı hem şıklığı hedefliyor.
DAGİ 2013-14 sonbahar-kış sezonu iç giyim ürünlerine tüm Dagi mağazaları ve www.dagistore.com adresinden ulaşılabiliyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın