İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GO yakıt istasyonu Darıca’da açıldı

0-12Akaryakıt sektörünün en genç ve seçkin markası GO, birbiri ardına açılan istasyonları ile tüm Türkiye’ye yayılmaya devam ediyor. Birçok özgün özellikleri ile akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan GO, ayrıcalıklarını, açtığı yeni nesil yakıt istasyonu ile Kocaeli’nin Darıca ilçesine de taşıdı.

Enerji sektörünün ‘Mavi Dev’i İpragaz’ın 52 yıllık tecrübesini ve güvencesini yansıttığı yeni nesil GO yakıt istasyonu, Kocaeli’nin, Darıca ilçesinde açıldı. Bölgenin en önemli ulaşım arterlerinden Darıca’da Atatürk Caddesi üzerinde yer alan GO yakıt istasyonu, dün düzenlenen törenle hizmete girdi. İpragaz CEO’su Selim Şiper, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve İpragaz yöneticilerinin yer aldığı tören, GO bayisi Orinpet Petrol sahipleri Nafiz ve Yunus Orman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yerel yöneticiler, iş dünyası ve sektör temsilcilerinin de hazır bulunduğu açılış törenine, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

GO, Akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlattı

GO’nun, sektörün en genç ve dinamik oyuncusu olmasına karşın, kısa sürede yakaladığı başarıya dikkat çeken İpragaz CEO’su Selim Şiper, “GO, bayilere söz hakkı veren özgün BADO (Bayi Dostu) dağıtım sistemi, renklerini yollardan alan çarpıcı tasarımı, su ve elektrik tasarrufundan geri dönüşüme kadar gösterdiği güçlü çevre hassasiyetleri, yüksek standartlardaki yakıtları, adil ve kaliteli hizmet anlayışı ile bayilerimiz ve müşterilerimizden büyük beğeni topluyor. Özgün özellikleri ile Türkiye akaryakıt sektöründe gerçek anlamda yeni bir dönem başlatan GO, kısa sürede yolların aranan markası oldu” diyerek, yeni nesil GO yakıt istasyonlarının bir biri ardına açılmaya devam edeceğini belirtti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın