İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Daikin Global Trainee projesinin sonuçları belli oldu

Daikin Türkiye, Global Traniee projesinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdi.

Daikin’den yapılan açıklamaya göre, Daikin Global Traniee, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 4 gence Daikin dünyasının kapılarını açtı. Yapılan değerlendirmenin ardından projenin bu yılki kazananları Boğaziçi Üniversitesi’nden Funda İdil Tezcan ile Ömer Adışen, Sabancı Üniversitesi’nden Gökçen Sümer ve Galatasaray Üniversitesi’nden Miray Ece Emen oldu.

Daikin Global Traniee projesinin bu yılki seçmelerinin ardından 1 Ekim’de Daikin bünyesinde çalışmaya başlayacak olan yönetici adaylarından Funda İdil Tezcan ve Ömer Adışen, bir yıl boyunca Avrupa’da hem eğitim hem de iş olanağına sahip olacak. Gittikleri ülkede 3’er aylık rotasyonlarla farklı lokasyon ve departmanları tanıyacak olan gençler, kendilerine yardımcı olacak koçların ve İK yönlendirmesiyle, pek çok eğitim alırken, birçok projede de görev alacak.

Aynı program dahilinde, Daikin Türkiye bünyesine katılacak olan yönetici adayları Gökçen Sümer ve Miray Ece Emen de, bir yıllık süreçte 3’er aylık rotasyonlarla farklı departmanları tanıma şansı bulacak ve sonrasında profesyonel iş hayatına geçiş yapmış olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da onlarca genç arasından seçim yapmakta oldukça zorlandıklarını belirtti.

Önder, şunları kaydetti:

“Hepsi birbirinden başarılı, pırıl pırıl gençlerimiz arasından 4 kişiyi daha Daikin bünyesine kazandırmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz Global Traniee projesi ile aramıza katılan 4 gencimiz, daha ilk yıllarında bizi gururlandırarak, doğru bir projeyi hayata geçirdiğimizi bize gösterdiler. Geçen yıl gerçekleşen Global Traniee sonucunda Daikin Europe’un merkezi Belçika’da eğitim ve çalışma fırsatı yakalayan gençlerimizden Sabancı Üniversitesi mezunu Gülnur Durak, Daikin Belçika Satın Alma Departmanı’ndan, Bilkent Üniversitesi mezunu Mert Gönlüşen de Daikin Avusturya’da Satış Planlama Departmanı’ndan iş teklifi aldı ve önümüzdeki yıl bu ülkelerde çalışıyor olacaklar.

Geçen yıldan bu yana Daikin Türkiye bünyesinde çalışan Roza Sarı ve Muhammet Mehti Taşyüz ise farklı departmanlarda edindikleri iş tecrübesi ile şirketimize sağladıkları fayda kadar, kendi kariyerleri açısından da önemli gelişmeler sağladılar. Bu yıl aramıza katılan gençlerimizin de geleceğin yöneticileri olarak çok önemli başarılara imza atacaklarına gönülden inanıyor ve başarılar diliyorum.”

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın