İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türk Telekom’dan esnafa kampanya

Türk Telekom, esnafa telefon ve internet tarife paketlerinin yanı sıra, işyeri sigortasından güvenlik paketine, sıcaklık ve nem ölçüm hizmetlerinden internet sitesi desteğine kadar 5 ayrı kampanya düzenliyor.

Türk Telekom ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK), esnafın rekabet gücünü artırmak için geliştirdiği yeni hizmetlerin açıklandığı basın toplantısı, Ankara Rixos Otel’de gerçekleştirildi.

Toplantıda yeni hizmetlere ilişkin bir sunum yapan Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanı Mehmet Ali Akarca, esnaflara yönelik düzenledikleri kampanyalara beklentilerinin yaklaşık 2 katı talep geldiğini ve bunun giderek arttığını ifade etti.

Akarca, şöyle konuştu:

“Esnaf avantaj tarifelerimize artık mobil özellikler kazandırdık ve bunları piyasanın çok daha ucuzuna 3’te biri ya da yarı fiyatına Avea ile beraber kampanya düzenledik. Bundan arzu eden tüm aboneler faydalanabilecek. Aynı zamanda işyerlerini de sigortalıyoruz. Ayrıca internet siteleri ve SMS kampanyalarıyla pazarlamalarına yardımcı oluyoruz. Bulut teknolojilerine de büyük yatırımlar yapıyoruz.

Bu TESK’le çıktığımız uzun bir yol. Biz bundan sonra TESK’le beraber tüm esnafımızın dünya çağında hizmet alabilmesi, rekabetçi olabilmesi için kol kola yürüyor olacağız.”

KOBİ’lerin ekonomi içerisinde önemli bir rolü olduğuna dikkati çeken Akarca, KOBİ’lere daha etkin hizmet sunmak için kurumsal yapılarında da bir takım değişiklikler yaptıklarını belirtti.

TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak da “İçinde bulunduğumuz bilgi ve teknoloji çağında esnafımız açısından en önemli konulardan biri de birbirleriyle ve müşterileriyle hızlı, ucuz iletişim sağlamak, teknolojik gelişmeleri takip ederek bu sayede müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmektir. Bu kapsamda Türk Telekom ve TESK’in birlikte geliştirdiği yeni hizmet, kampanya ve iş ortaklığı 2 milyonu aşkın esnaf ve sanatkarın rekabetçi gücünü artıracak ve hayatlarını kolaylaştıracak” diye konuştu.

Türk Telekom’dan “Esnafa Özel” kampanyaların detayları

Şirketten yapılan açıklamaya göre, esnaflara özel olarak hazırlanan kampanyalar ve detayları şöyle:

Esnafa Bayram kampanyası: Türk Telekom “Esnafa Bayram” kampanyası kapsamında İş Avantaj Her Yöne ve Esnafa Özel tarifelerini kullanan müşteriler, 1 yıl taahhüt vererek hatlarını Avea’ya taşıdıklarında, Avea Esnaf Menü tarifelerinden önemli indirimlerle yararlanacak. Ayda 9 liradan başlayan fiyatlarla her yöne konuşmalarında tasarruf olanağı sunuyor. Esnafa Bayram kampanyasında esnaf her yöne 300 dakika için 29 lira yerine 9 lira, her yöne 1200 dakika için 40 lira yerine 19 lira, her yöne 2400 dakika için 55 lira yerine 29 lira, her yöne 3600 dakika için 70 lira yerine 39 lira gibi cazip paketlerden faydalanabiliyor.

Ücretsiz İşyeri Sigortası kampanyası: Kampanyada Güneş Sigorta ile yapılan iş ortaklığıyla, esnaf ve KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu kapsamlı işyeri sigortası sunulacak. Türk Telekom İş Avantaj ve Esnafa Özel tarifelerinde bulunan, bu tarifelerden yeni hat alan ya da bu tarifelere geçen müşterilere, 1 yıl taahhüt karşılığında işyeri sigortası ücretsiz olarak sunulacak.

Müşterilerin kampanyaya dahil ettikleri hatlarının tarifesine göre farklı teminat tutarlarında işyeri sigortasından yararlanabilecek. Ayrıca, işletmeler aynı adresinde bulunan PSTN hatlarına göre daha fazla sayıda sigorta teminatı alarak toplam teminatlarını artırabilecek. Böylelikle her büyüklükteki işletme, kendi ihtiyacını karşılayacak büyüklükte teminatla sigortalanabilecek. Müşteri, aynı adres için daha fazla adette sigorta paketi alsa bile 5 adetin üstü teminat altına alınmayacak. Müşteriler, kampanya kapsamında belirlenen tarifelerde kaldıkları sürece ücretsiz iş yeri sigortasından yararlanmaya devam edebilecekler.

BuluTT Ölçüm: Esnafın karşı karşıya olduğu risklere karşı ısı ve nem ölçen, gerektiğinde uyarı veren BuluTT Ölçüm ürünü de kampanya kapsamında sunuluyor. BuluTT Ölçüm çözümü bir sensör ile ortama bağlanır ve denetim altında tutulması gereken koşulu sürekli ölçüyor. Ölçülen değerlerin belirlenmiş sınırlar dışına çıkması durumunda, sisteme tanımlanmış kullanıcılara SMS, e-posta, çağrı ve sesli siren şeklinde uyarı gönderiyor.

Esnafa Özel Hediye Online SMS kampanyası: Yeni üye olan veya mevcut Esnafa Özel tarifesi 250- 450-3000 dakika abonelerine, 5 Ocak 2014’e kadar tarifelerindeki dakika kadar SMS gönderimi her ay hediye edilecek. Bu kampanyadan halen Esnafa Özel tarifelerinden birini kullanan ya da belirtilen tarihe kadar bu tarifelere yeni abonelik yaptıran Türk Telekom müşterileri yararlanabilecek.

Avantajlı Web kampanyası: Esnafa Özel veya İş avantaj tarifesi üyeleri, bu kampanyayla kendi internet sitelerini ücretsiz olarak kurabilecek ve 12 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek. Esnafa özel tarifelerden faydalanan tüm müşteriler, alan adı ve internet hizmetinin de dahil olduğu ücretsiz ineternet sitesi hizmetinden yararlanabilecek.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın