İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İsim riski Kayı İnşaat’ı etkiledi

Marka riski, Kayı İnşaat’ı vurdu. Geçen hafta sonu iflas ettiğini basın açıklamasıyla duyuran Kayı Grup. aynı zamanda bir karmaşanın da oluşmasına yol açtı.

İtibarın yanında haksız tepkilerle karşılaşan Kayı İnşaat, durumu kamuoyuna yaptığı duyurularla düzeltmeye çalışıyor. Kayı İnşaat’ın duyurusunda şu görüşlere yer verildi:

“Hiçbir anlamda birbiriyle alakası olmayan ve yakınlıkları sadece isim benzerliğinden ibaret olan Kayı İnşaat bu durumdan oldukça etkilendi. 1991 yılından beri yurt içinde ve yurt dışında pek çok başarılı işe imza atmış olan ve inşaat sektörünün yanı sıra medikal, emlak gibi alanlarda da hizmet veren Kayı İnşaat, yurt içinde ve yurt dışında birlikte yol aldıkları partnerlerine iflas etmediklerini, aksine her geçen gün katlanarak büyümeye devam ettiklerini anlatmak zorunda kaldı.

Yaşanan bu gelişmeler karşısında Kayı İnşaat yetkilileri görüşlerini şöyle dile getirdiler: ?Birlikte yol aldığımız partnerlerimize, yaşananın sadece bir isim benzerliği olduğunu söylerken, ülkeye çeşitli alanlarda hizmet vermiş köklü bir firmanın bazı sıkıntılardan dolayı iflas etmiş olmasını üzüntü verici buluyoruz. Bu yüzden biz Kayı İnşaat olarak, başta Kayı Grup Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere tüm Kayı Grup çalışanlarına geçmiş olsun diyoruz.?

Ticari hayatta yaşanan zorlukların ?risk? adı altında birleştiğini vurgulayan Kayı İnşaat yetkilileri, isim benzerliğinden dolayı iflas haberinin kendileri için ileride bir risk oluşturmaması açısından durumu açıklama gereği duyduklarını belirttiler.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın