İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ev tekstilinde arsız eğilimler!

Fransız trend belirleyicisi NellyRodi, 2014 trendlerini ilk kez bu fuarda sergileyecek. Düzenlediği her yıl, dünya çapında yankılar uyandıran Evteks, 15-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul’da 19. kez gerçekleştiriliyor. 2 bini aşkın markanın katılımıyla düzenlenecek fuarda, dünyaca ünlü Fransız trend tahmin ajansı NellyRodi, ev tekstilinde 2014 trendlerini sergiliyor.

CNR EXPO İstanbul’da organize edilecek ?Evteks 19. İstanbul Ev Tekstili Fuarı?, dünyaca ünlü tasarımcıların seminerlerine ve 2014 trendlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü Fransız trend tahmin ajansı NellyRodi, 2014 yılı için hazırladığı trendleri Evteks?te ?2014 Trend Alanı?nda sergileyecek.

CNR Holding kuruluşlarından CNR Uluslararası Fuarcılık tarafından 15-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılacak fuar, TETSİAD -Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği- desteğinde düzenlenecek.  160 bin metrekarelik alanda kurulacak fuara, 1.000’e yakın firma, 2.000’i aşkın marka ile yer alacak.

2014 ev tekstili trendlerini ?Keşfet?!

NellyRodi,  2014 ev tekstili trend temalarının ana konseptini ?Keşfet? olarak belirledi. Geleneğin tasarımla bütünleştiği ve doğadan ilham alarak yeni keşiflerin yapıldığı 2014 İlkbahar-Yaz temaları ?Arsız Şık, Gizemli Uyum ve Sevimli Lüks?; Sonbahar-Kış temaları ise, ?Karmaşa Tarzı, Yumuşak Şekiller ve Kırsal Esinti? olarak karşımıza çıkıyor.

Renklerin ve desenlerin sihirli birlikteliği…

Önümüzdeki yıl trendlerinde sadelik, cazibe, otantik, klasik şatafatlı ve çağdaş şehirli tasarımlar ön plana çıkıyor. Ev dizaynında temaların belirlenmesinde tüketicilerin kişisel özellikleri de düşünülerek temalar oluşturulmuş. Mizah duygusu olan, riski seven, cesur, kaprisli ve estetiğe önem veren kişiler için ?Arsız şık? temalar belirlendi. Bu ilkabahar-yaz temasında uzaktan bakıldığında gayet klasik bir görüntü veren motifler bazen yakından bakıldığında imalı sürprizler sunuyor. Yine bir ilkbahar-yaz teması olan ?Gizemli Uyum?, kentsel ve endüstriyel alanla kaynaşmış, doğanın özgür, coşmuş ve asi bir formunu vitrine çıkartıyor. Baharın habercisi olan ?Sevimli Lüks? teması, doğallık ve egzotik bir kadınsılıkla renklendirilmiş.

2014 Sonbahar-Kış teması olan ?Karmaşa Tarzı?nda şıklık şok ile yüzleşerek, hayret uyandırıyor. Kullanışlık ve ihtiyacın ön planda olduğu ?Yumuşak Şekiller? temasında hayat ve tarz, zerafet ve konfor yaratmak için baştan aşağıya değişiyor. Sezon sonu çiçek ve bitki buketleri salyangoz, böcekler, geyik yavruları ve geyik idolleriyle ?Kırsal Esinti? temasında harmanlanıyor.

Önümüzdeki yılın ?İlkbahar-Yaz? trend renkleri değişen açık tonlar, turkuaz varyasyonları ve su yeşili ile kombine doğal ve ağaçsı gölgeler, askeri renk tonları, ikili sarılar, pembeleri kucaklayan koyu bejler, haki ve romantik altın sarısı olarak öne çıkıyor.

?Sonbahar-Kış? sezonunda ise ağırlıklı olarak rafine, karmaşık gri, ağaç kabuklarının, köklerinin ve kuru ağacın bitkisel renkleri, romantik altın sarısı ile gökkuşağının parlaklığı elektrik ve florasan tonlarıyla birleşerek ev tekstili ürünlerine yansıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın