VakıfBank?ın ?Facebook 82. İl Oluyor? kampanyasına ?Silver Midas? ödülü
VakıfBank, finans sektörünün tek uluslararası yarışması olan Midas Awards 2012?de, sosyal medya kategorisinde rakiplerini geride bırakarak ?Silver Midas?ın sahibi oldu.
VakıfBank?ın ?Facebook 82. İl Oluyor? kampanyası, finans sektörü özelinde düzenlenen tek uluslararası pazarlama ve reklam yarışması olan Midas Awards yarışmasında ödül kazandı. VakıfBank, toplam 28 ülkeden 63 finalistin yarıştığı Midas Awards 2012?de, sosyal medya kategorisinde rakiplerini geride bırakarak ?Silver Midas? ödülüne layık görüldü.
Geçtiğimiz yıllarda ?81 İle 81 Otomobil? kampanyası kapsamında VakıfBank Worldcard müşterilerine çekilişle her yıl 81 otomobil kazandıran VakıfBank, 2012 yılında sosyal paylaşım sitesi Facebook?u bu kampanya kapsamında 82. il ilan ederek 1 otomobili de bu site üzerinden hediye etmişti. ?Facebook 82. İl Oluyor? kampanyası sosyal medyada büyük ilgi görmüş ve yoğun bir katılım olmuştu.
sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.