İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Windows 8 İşletim Sistemli ürünler tüketiciler ile buluştu

Acer?dan Windows® 8 İşletim Sistemli yeni ürünler: Ultrabook?, tablet ve AIO masaüstü bilgisayarlar

Tayvan’da her yıl düzenlenen Computex tüketici elektroniği fuarında, Acer, bu sene de hepsi yenilikçi ergonomik tasarımlara ve genel kullanıcı deneyimine daha çok rahatlık ve keyif katan göz alıcı bir güzelliğe sahip Windows 8 tabanlı ürünlerini tüketiciler ile buluşturdu: Premium Aspire S7 Ultrabook?, ICONIA W Serisi tabletler ve Aspire U Serisi all-in-one (AIO) masaüstü bilgisayarlar.

Acer Inc. Başkanı ve CEO’su J.T. Wang şöyle konuştu: ?Bu, Acer için bir dönüm noktasıdır.? ?Acer her zaman insanlar ve teknoloji arasındaki duvarları yıkmayı amaçlamıştır ve bu ürünlerin öncü tasarımları Windows® 8 dokunma fonksiyonlarıyla bir araya geldiklerinde, ister önemli işler yapıyor, ister yalnızca eğleniyor olsunlar, kullanıcılar için dönüşümsel bir deneyim sağlayacaktır.?

Acer Genel Başkanı Jim Wong, şu yorumda bulundu: ?Acer, Microsoft Corp. ile yakın işbirliği yapmıştır ve ürün geliştirme verimliliklerimizi göstererek ve gelişmiş ve tatmin edici bilgi işlem deneyimi sağlamak için becerimizden yararlanarak Windows® 8 ile müthiş uyumlu olacak yeni ürünler üretmede başı çekmektedir. Böylece ergonomiye ve stile odaklanarak, kilit kullanıcı taleplerine hitap ediyoruz.?

Yeni bir ürün serisinin geliştirilmesinde, Acer, Microsoft ve Intel ile her zamankinden daha yakın çalışmaktadır

Wong şöyle devam etti: ?İnsanlar ve bilgisayarlar arasındaki etkileşim karmaşık olmaktan ziyade kolay olmalıdır. Bizim bakış açımıza göre, Windows® 8 tarafından desteklenen dokunmatik ekran deneyimi ileri doğru atılan dev bir adımdır, çünkü bilgisayar kullanımını daha sezgisel hale getirmiştir. Windows® 8’in yenilik ve faydalarını anlıyoruz ve Intel?in ürünlerimizdeki mimari ve platform performansından yararlanarak, kullanıcılara hem tüketici hem de ticari ürünler için cihazlar arasında daha iyi bir dokunmatik deneyim sağlayacağımıza inanıyoruz.?

?Microsoft ve Acer, Windows® 8 için uzun zamandır yeni cihazlar üzerinde çalışmaktadır ve Acer’ın kaydettiği ilerlemeyi görmek harika? diyor Microsoft Corp. OEM Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Steven Guggenheimer. ?Müşterilerimizden Windows® 8 ve Acer’ın yeni donanım tasarımı kombinasyonunu kullanarak müthiş bir deneyim yaşamalarını bekliyoruz.?

Intel Corp. PC İstemci Grubu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Kirk Skaugen, ?Intel ve Acer çekici ve güvenli kullanıcı deneyimleri sunmak için inovasyon ve işbirliğine odaklanmaya devam etmektedir,? dedi. ?Intel?in 3. nesil Intel Core işlemcisinin gelişmiş yanıtlama yeteneği, gelecekte Microsoft Windows® 8 ile yeni çığırlar açma becerileri ve arttırılmış dokunmatik esneklik ile bir araya gelen Acer Aspire Ultrabook? kullanıcılara muhteşem bir deneyim sağlayacaktır.?

Wong şunları ekledi, ?Kullanıcılarımıza sınırların ötesini keşfetmelerini sağlıyoruz. Bugünün en önemli konusu ise herkesin içinde bir modern çağ gezgini yaratma hedefimizdir. Yeni ürünlerimiz ister bireysel ister kurumsal olsun, % 100 herkesin daha fazlasını elde edebilmesi için tasarlandı ve üretildi.?


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın