İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türkiye, yerli ve yabancı e-ticaret yatırımcıları ve girişimcileri açısından cazip

2012 yılı beklentilerini anlatan Markafoni Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra, ?Tek ürüne odaklanan dikey siteler avantajlı? diye konuştu.

SEKTÖR BEKLENTİSİ

Türkiye, yerli ve yabancı e-ticaret yatırımcıları ve girişimcileri açısından cazip. 2012?de de yerli ve yabancı yatırımlara şahit olacağız ve e-ticaret ekonominin canlanmasında etkili olacak. Şu anda Türkiye?de 6-9 milyon arasında online alışveriş kullanıcısı var. 2012?de hem online alışveriş kullanıcılarının sayısı artacak hem de mevcut online alışveriş hacmi yükselecek. E-ticaret sektöründe tek bir ürüne odaklanan dikey siteler yükselişte olacak. Dikey sitelerin yanı sıra ?mass customization? diye adlandırılan kişiye özel üretim siteleri, sosyal medya ve sosyal ticaretle ilgili kurgular ön planda olacak.

GRUP BEKLENTİSİ

Markafoni Grubu, 2012?de de büyümesini sürdürecek, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlara devam edecek. Halen bünyemizde yurtiçinde Markafoni, Markafonicity, Zizigo.com, MissPera.com, PayU ve Ucuzu.com olmak üzere 6; yurtdışında ise Avustralya, Ukrayna, Yunanistan ve Polonya olmak üzere dört şirket bulunuyor. Markafoni, önümüzdeki dönemde altı ülkede daha özel alışveriş kulübü açmayı hedefliyor. 2012?de Türkiye?den çıkan bir internet markasını global bir düzeye taşımak için çalışacağız.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın