İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sağlıklı yaşam arzusu dekorasyonu etkiliyor

Mobilyanın tasarım üssü Modoko?nun Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, sağlıklı yaşam arzusunun, dekorasyon ve tasarımı çeşitli biçimlerde etkilediğini söyleyerek, ?İnsanlar artık daha uzun ve hayatın tadını çıkararak yaşamak istiyorlar. Bu yüzden sağlıklı yaşam konsepti mobilyada da kendini gösteriyor. Organik çözümler ile doğal ürünler yoğun kullanılarak, rahatlık ön plana çıkarılıyor? dedi.

Mobilya modasının başkenti Modoko?nun Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, sağlıklı yaşam arzusunun dekorasyonu ve tasarımı etkilediğini söyledi. Günümüzde sağlıklı yaşam arzusunun her geçen gün artış gösterdiğine değinen Özçelik, ?İnsanlar artık daha uzun ve hayatın tadını çıkararak yaşamak istiyorlar. Bu istek, dekorasyon ve tasarımı çeşitli biçimlerde etkiliyor. Organik çözümler ile doğal ürünler yoğun kullanılarak, rahatlık ön plana çıkarılıyor. Sağlıklı yaşam konsepti önümüzdeki yılların öne çıkan özellikleri olacak? diye konuştu.

Sağlıklı yaşam konseptini evinde uygulamak isteyenlere de tavsiyeler veren Etem Özçelik, şunları söyledi: ?Sağlıklı yaşam konseptinde; rahatlık, ferahlık ve doğallık söz konusu olduğundan abartıdan uzak durmak gerekir. Mümkün olduğu kadar aksesuar kullanmaktan kaçının. Aksesuar yerine doğal bitkilere evinizde yer açın. Mobilyada geniş, rahat ve sade tasarımları tercih edin. Mobilya kumaşlarında organik olanlar bu konsepte ön planda. Evinizi dekore ederken doğal renkleri kullanmaya özen gösterin. Toprak renkleri, yeşilin tonları bu tarzın vazgeçilmezidir.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Bir yorum

  1. Emeğinize sağlık, güzel bir anlatım olmuş..

Bir yanıt yazın