İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Global Menkul Değerler sosyal medyada yer alan ilk aracı kurum oldu

Finans dünyasının saygın ve köklü kuruluşu Global Menkul Değerler (GMD),  facebook ve twitter üzerinden tüm dönemsel raporlarını, projelerini, piyasa tahminlerini, önemli açıklamaları ve yeni ürünlerini, yatırımcıları ve takipçileriyle paylaşacak. Sosyal medyada da öncü niteliğini sürdüren GMD, takipçilerine özel avantajlar sunmayı da planlıyor.

Türkiye?nin köklü finans kuruluşu Global Menkul Değerler, facebook ve twitter aracılığıyla, yatırımcı ve takipçilerine artık daha yakın olacak. Finans dünyasındaki proje ve faaliyetleriyle fark yaratan Global Menkul Değerler, sosyal medyada yer alan ilk banka dışı aracı kurum olarak, yeni mecrasında da öncülüğünü sürdürdü.

Global Menkul Değerler, sosyal medya üzerinden, dönemsel raporlarını, medyada yer alan program ve haberlerine ilişkin görüntülerini, yeni ürünlerini, projelerini, kurumsal gelişmeleri, piyasa tahminlerini, önemli açıklamaları, şirkete ilişkin tüm haberleri, yatırımcıları ve takipçileriyle paylaşıyor. GMD, ayrıca, özel bilgi paylaşım grupları oluşturarak, bu gruplara özel avantajlar sağlamayı ve sürpriz organizasyonlar düzenlemeyi de planlıyor.

Yatırımcılarımızın görüşlerini dikkate alacağız

Global Menkul Değerler Genel Müdürü Gökhan Özer, sosyal medyanın, günümüzün vazgeçilmez iletişim platformu olduğunu ve sektördeki öncülüklerini, sosyal medyadaki varlıklarıyla da sürdürdüklerini belirterek, ?Yatırımcılarımız ve sosyal medyadaki takipçilerimizde, sürekli iletişim halinde olmayı çok önemsiyoruz. Faaliyetlerimizle ilgili tüm gelişmeleri, yatırımları etkileyen önemli açıklamaları, ürünlerimizi paylaşacağız, geleceğe yönelik projelerimizi, hedeflerimizi şekillendirmek için yatırımcılarımız ve takipçilerimizin de katkılarını dikkate alacağız? diye konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın