İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İtibar yönetimi sadece halkla ilişkilerin görevi mi?

?Kurumsal iletişim departmanlarının ortaya çıkışı itibar yönetimini pazarlama iletişiminden ayırma güdüsünü de beraberinde getirdi. Bütünleşik pazarlama iletişimi kavramının hayatımıza girişi de bunu bir adım ileriye götürdü. Oysa markaların yaşadığı krizlerde örnekleriyle gördük ki kurumsal iletişimin çatısı altındaki itibar yönetimi aslında pazarlama iletişiminin de ayrılmaz bir parçası. Kriz yönetimi sürecinde reklamları, sponsorlukları ve sosyal sorumluluk projelerini bir arada kullanan markalar, yani 360 Derece İletişim yapan markalar bu dönemlerden daha da güçlü çıkacaklar.?

Eğitişim Kariyer Enstitüsü?nün markaların kurumsal iletişim departmanlarına ve PR sektörü çalışanlarına yönelik pr ve kurumsal iletişim uzmanlık sertifika programı ?360 Derece İletişim? 16 Nisan Cumartesi günü başlıyor.

Bütünleşik Pazarlama İletişimi, Stratejik Halkla İlişkiler Yönetimi, CEM (Müşteri Deneyimi Yönetimi), Kurumsal İletişim, Medya İlişkileri, Kriz Yönetimi, Etkinlik Yönetimi, Sponsorluk, Sosyal Sorumluluk, Online İletişim ve Word of Mouth gibi iletişimin olmazsa olmaz başlıklarının yer aldığı programda, halkla ilişkiler ve iletişim dünyasıyla ilgili güncel pratik bilgiler ve trendler anlatılırken, diğer taraftan da uygulandıkları şirketlerde başarılı ve şaşırtıcı sonuçlar yaratmış case?ler ele alınacak. Program sırasında katılımcılar, bir iletişim stratejisinin nasıl oluşturulduğunu, araçların nasıl seçildiğini ve uygulandığını, geleceğin iletişim dünyasının nasıl şekilleneceğini AVEA, Kariyer.net, SOYAK, Doğan Yayın Holding, Denizbank, Vodafone, Coca-Cola İçecek, Halklailişkiler.com.tr gibi Türkiye?nin önde gelen markalarının iletişim yöneticilerinden ve danışmanlarından öğrenme fırsatına sahip olacaklar.

Eğitim Takvimi:
>> Being Marketing Genius / İleri Düzey Marka ve Ürün Yönetimi Sertifika
16 Nisan Cumartesi (5 Cumartesi) 10:30 – 17:30
>> Yenilmez Satışçı Olmak / Satış Pazarlama Sertifika Programı
17 Nisan Pazar (5 Pazar) 11:00 – 18:00


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın