İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hafele Elite ile gardıroplara bahar geliyor

Giysi, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar gardıroba kullanışlı biçimde yerleştirildiğinde hayatı kolaylaştırıyor. Öyle ki, zamanı hesaplı kullananlar için böyle bir düzenleme, evden yarım saat yerine, on beş dakikada giyinip çıkabilme lüksünü beraberinde getiriyor.

Yatak odasında, giyinme odasında ya da banyolarda kıyafetler, ayakkabılar, aksesuarlar, çantalar siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulan Elite serisinin, tasarımlarıyla da öne çıkan işlevsel ürünleri sayesinde düzene kavuşuyor, pratik kullanım kolaylığı sağlayarak muhafaza edilebiliyor. Detay çözümlerde son teknolojiyle estetiği aynı potada eriten Häfele Elite serisiyle odalar nefes alıyor.

Askı sistemleri
Dolap içlerini maksimum verimle düzenlemenin en iyi yollarından biri, dolabın yüksek ve erişimi zor olan üst bölümlerine Häfele?nin asansörlü askı sistemleri ile işlevsellik kazandırmak. Üst kısımlar boydan boya askılığa dönüştürüldüğünde, mekanik bir çekme çubuğu ya da elektronik bir uzaktan kumanda sayesinde en üste yerleştirilen askılara anında ulaşılabiliyor.

Çekilebilir / döner ayna
Banyolarda ve giyinme odalarında makyaj yapıp kıyafet denerken, hızlı bir iş gününe başlarken ihtiyaç duyulan esneklik aynada! Elite serisinin çekilebilir döner aynası her iki yönden monte edilerek sağa veya sola açmak suretiyle kullanılabiliyor. Çok amaçlı Elite haznelerinin isteğe bağlı monte de edilebildiği Elite döner ayna, hem işlevselliği hem estetiğiyle gardıropların yıldızı oluyor.

Çekilebilir pantolonluk, kemerlik, kravatlık
Kemer, kravat ve pantolonlara ulaşılmasını kolaylaştıran, sistematik bir düzene sokan bu ürünler dolap içi organizasyonunda en çok tercih edilen aksesuarlar arasında. Genişliği ayarlanabilir yavaşlatıcı raylı çerçevelere asılarak da kullanılabilen bu donanımlar dolap içi organizasyonu bir keyfe dönüştürüyor. Üstün kalitede kaplama ve işlevsel mekanizmaları ile hayatı kolaylaştıran ürünlerin birbirinden farklı tasarımlarını Häfele Elite serisinde bulmak mümkün oluyor.
###


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın