İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul Shopping Fest’in web sitesine Nexum imzası

Nexum, İstanbul?u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüştürecek İstanbul Shopping Fest?in (İSF) web sitesini hazırladı. Dünyanın birçok noktasından yüzbinlerce ziyaretçinin ağırlanacağı İstanbul Shopping Fest www.istshopfest.com, www.istanbulshoppingfest.org adreslerinden ziyaret edilebiliyor.

18 Mart-26 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek dev organizasyonun web sitesi yurtdışından gelecek ziyaretçilerin de ilgisini çekebilmek amacıyla Türkçe, İngilizce, Rusça, Arapça ve Farsça olmak üzere beş ayrı dilde hazırlandı. Bu yıl ilk kez düzenlenen ve 2015 yılında bir milyon 500 bin turisti İSF kapsamında ağırlamayı hedefleyen organizasyon, İstanbul?u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüştürecek.

Alışveriş festivalini gün gün web sitesinden takip edin

İnternet kullanıcıları, Nexum tarafından hazırlanan web sitesi sayesinde 40 gün sürecek etkinlikle ilgili tüm detaylara anında ulaşabilecek. Görkemli açılış ve kapanış etkinliklerinin yanı sıra İstanbul?un çeşitli noktalarında, geç saatlere kadar açık kalacak olan alışveriş merkezleri, mağazalar, düzenlenecek aktiviteler ile ilgili bilgiler web sitesi sayesinde kolaylıkla takip edilebilecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın