İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Özel tasarım duvar kağıtları, ofisleri hayal ettiğiniz yere taşıyor

Evlerin, otellerin, restoranların ve hatta akla gelebilecek tüm yaşam alanlarının artık yeni bir dekorasyon anlayışı var. Bu yeniliği başlatan Duvar Sanatı, hayalinizdeki her kareyi duvarlarınızla buluşturuyor.

7?den 77?ye herkesin, yaşam alanıyla ilgili mutlaka yapmak istediği değişiklikler ya da yenilikler vardır. Bu ihtiyaca duvar kağıdı konusunda cevap veren Duvar Sanatı, sınır tanımayan tasarımlarıyla ufkunuzun da ötesine geçiyor. Öyle ki, duvarlarınızda görmek istediğiniz resimleri siz bir kağıda çizin, Duvar Sanatı da o çizimleri duvarlarınızla buluştursun.

Duvar Sanatı?yla artık; Kız Kulesi?ne ve Boğaz manzarasına uzaktan bakmak istemeyenler onları evlerinin duvarına taşıyabilecek, doğa hayranları duvarlarını adeta botanik bahçelerine dönüştürebilecek, logolarını ve müşterilerinin güzel notlarını tasarımsal bir biçimde duvarlarına taşımak isteyen firma sahipleri buna kolaylıkla erişebilecek, hayranı oldukları şehirleri dekorasyonlarının bir parçası yapmak isteyenler hayallerine ulaşabilecek ve beğendikleri çizgi kahramanlarla birlikte aynı karede yer almak isteyen minikler ise odalarının duvarlarında bu tatlı serüvene doğru yol alabilecekler.

Duvar Sanatı?nın 15 yıl kullanım garantisi verdiği ?Özel Tasarım Duvar Kağıtları?, mekanlara kattığı estetik kadar sağlıklı da! Nefes alabilen anti bakteriyel bu ürünler, çocuklar için de herhangi bir risk içermiyor. Sararıp solma yapmayan özel tasarım duvar kağıtları, tercihe göre silinebilir ya da yıkanabilir. Ayrıca bu ürünün nem ve rutubetten etkilenmemesi de bir diğer özelliği. Uygulanması kadar sökülmesi de kolay olan bu duvar kağıtları, duvarınıza da herhangi bir zarar vermiyor. Sizleri 10 hatta 15 yıl boyunca boya-badana masrafından da kurtaran bu duvar kağıtları, ?Dünya Sağlık Örgütü? tarafından belgelendirildi.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın