İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

EKER SÜZME YOĞURT YILBAŞI SOFRALARINA LEZZET KATIYOR

Yılbaşı akşamlarında aile olarak aynı sofranın etrafında buluşmak, vazgeçilmez bir gelenektir. Yeni yıla başlarken, aile olmanın sıcaklığını yaşadığımız, birlik ve beraber duygularını paylaştığımız yılbaşı sofraları lezzet hafızamızda da unutulmaz izler bırakır. Türkiye’yi 43 yıldır lezzet ve tazelik ile buluşturan Eker, bu özel yılbaşı sofralarına Eker Süzme Yoğurt ile eşlik ediyor. Eker ayrıca, süzme yoğurtla yapılan dünya mutfağından çok özel tariflerin bulunduğu bir kitapçık hazırladı. Süzme yoğurtlu lezzetler kitapçığı, aralık ayı boyunca Eker ürünlerinin yanında tüketicilere hediye ediliyor.

Yeni yıla sayılı günler kala, yılbaşı hazırlıklarının da heyecanı başladı. Yeni yıla daha mutlu, umutlu ve heyecanlı bir başlangıç yapmanın en güzel yolu lezzetli bir yılbaşı sofrası hazırlamaktan geçiyor.

Pandeminin etkisiyle bu yıl daha çok ailenin yılbaşını evinde geçirmesi beklenirken, yılbaşı sofralarının da önemi artıyor. Geleneksel damak zevkimize hitap eden süzme yoğurt, yılbaşı sofralarında en çok tercih edilen lezzetlerin başında geliyor. Eker, çok beğenilen süzme yoğurdu ve bu özel lezzet ile hazırlanacak mezeler ile yılbaşı sofralarına renk katıyor. Lezzet severler Eker Süzme Yoğurt’u sade olarak tüketmeyi tercih edebildiği gibi, süzme yoğurdu kullanarak havuç taratordan haydariye, kereviz salatasından kabak salatasına birçok meze çeşidini yapabiliyor.

Süzme yoğurtlu tarifler kitapçığı tüketicilere hediye

Eker, dünya mutfağından süzme yoğurtla yapılan çok özel tariflerin ve servis önerileri gibi yararlı bilgilerin yer aldığı bir de kitapçık hazırladı. Muhteşem reçetelerle dolu tarif kitapçığı, aralık ayı boyunca mağazalarda ve market.eker.com‘da satılan Eker ürünlerinin yanında lezzet severlere hediye ediliyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın