İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ZOR ZAMANLARDA LİDERLİK

Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Atalay Gümrah, Türkiye’nin en önemli işveren markası konferansı People Make The Brand’de “Zor Zamanlarda Liderliği” anlatacak.

Bu yıl 8.si düzenlenen People Make the Brand Konferansı’nda “Paradigma Kayması” konusu Strateji, Teknoloji, Psikoloji ve Humanokrasi başlıkları altında, alanında uzman yirmi yerli-yabancı isim ile ele alınıp derinlemesine konuşulacak. Etkinlik, bu sene geçtiğimiz yıllardan farklı olarak 6 aya yayılacak 4 farklı oturum ile online konferanslar dizisi halinde gerçekleşecek.

10 Aralık, Perşembe günü 14:00-16:00 arasında gerçekleşecek olan kürasyon ve moderasyonunu Evrim Kuran ile Serdar Turan’ın üstlendiği ilk oturumun konusu “Strateji” olacak. İlk oturumun konuşmacıları arasında deneyimli iş insanı Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Atalay Gümrah da yer alıyor.

Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Atalay Gümrah, People Make the Brand konferansının ilk oturumunda Serdar Turan ile yapacağı söyleşide, “Zor Zamanlarda Liderlik” alt başlığıyla, pandemi ile birlikte artan belirsizlik ikliminin liderlere yüklediği sorumluluğu kendi deneyimleri odağında ele alacak.

Kürasyonunu Dinamo Danışmanlık ve Harvard Business Review’in yaptığı 8. People Make The Brand konferansı Speaker Agency & Fikrimahsul partnerliğinde gerçekleşecek.

Oturumlar HBR Türkiye Webinar Tool platformu üzerinden gerçekleştirilecek, izleyiciler konuklara anlık soru yöneltme şansına sahip olacaklar.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın