İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Karşınızda Galaxy Z Fold2! Geleceği Yeniden Şekillendirin

Samsung, nefes kesen cesur bir tasarımla üst düzey mühendisliği bir araya getirerek mobil cihaz deneyiminin sınırlarını zorlayan üçüncü nesil katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold2 ile karşınızda.

Samsung, mobilcihaz dünyasında yeni bir kategori oluşturan katlanabilir serisinin yeni nesil cihazı Samsung Galaxy Z Fold2’yi bugün tüketicilerin beğenisine sundu. Galaxy Z Fold2, geniş kapsamlı iyileştirmeler ve anlamlı yeniliklerle dolu ve üstün teknoloji meraklıları için yeni bir katlanabilir cihaz deneyimi sunuyor. Galaxy Z Fold’a göre daha geniş kapak ekranı ve devasa ana ekranıyla, Galaxy Z Fold2, sağlam tasarım ve uzman işçiliği sezgisel yeni özelliklerle birleştirerek, günlük yaşamın ihtiyaçlarına uygun değişkenliği sağlayabilen eşsiz bir mobil cihaz deneyimi sunmak üzere yola çıkıyor.

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yeni nesil mobil cihazlar geliştirmek adına çıktığımız yolculuğumuz, özgünlük ve yeniliklerle dolu. Samsung Galaxy Z Fold2’yi piyasaya sürerken bir yandan donanımda anlamlı iyileştirmeler yapabilmek için kullanıcılardan gelen geri bildirimlere kulak verdik, diğer yandan kullanıcı deneyimini artırabilmek için yenilikler ortaya koyduk. Google ve Microsoft ile yaptığımız sektörde öncü iş ortaklıklarımız elimizi daha da güçlendirirken, mobil cihaz deneyiminin imkânlarını yeniden şekillendiriyor ve yeniden tanımlıyoruz.”

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim ise açıklamasında şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz dönem, insanların yaşamına yeni dinamikler getiriyor. Mobil cihazların gerçek değeri artık insanlar tarafından daha fazla anlaşılmaya başlandı. Teknoloji endüstrisinin liderleri olarak, toplumun ilerlemeye devam etmesine yardımcı olma konusunda özel bir sorumluluğumuz var. Birçok insan, onlara yeni iletişim yolları ve yeni çalışma yolları sunacağımız konusunda bize güveniyor. Samsung olarak, bu beklentilere bir yanıt olacak şekilde en cesur tasarımı gelişmiş mühendislik ile birleştiren en yeni katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold2’yi de bu kapsamda geliştirdik.”

Yeni zarif tasarım

Galaxy Z Fold2 günlük kullanımınızda rahatlık sunmak amacıyla, cesur tasarım ile ileri seviye mühendisliği bir araya getiriyor.

  • Eksiksiz ve sürükleyici bir içerik deneyimi6,2 inçlik Sonsuz-O Kapak Ekranı, e-postalarınızı kontrol etmek, yol tarifi almak veya sevdiğiniz içerikleri izlemek için cihazın kapağını her seferinde açmanıza gerek kalmadan, maksimum kullanılabilirlik sağlıyor. Azaltılmış kenarlara, çentiksiz ön kameraya sahip ve açıldığında 7,6 inçlik genişliğe ulaşan ana ekran; kaydırma ve oyunlar esnasında akıcılık sağlayan 120Hz uyumlu yenileme hızı sayesinde sizi adeta kendi içine çekecek. Bu deneyimi tamamlamak üzere Galaxy Z Fold2, şimdiye kadar üretilen Galaxy cihazlar arasında en iyi dinamik ses özelliğinin yanı sıra geliştirilmiş stereo etkisi ve yüksek dinamizme sahip çift hoparlörü sayesinde daha berrak bir sese sahip.
  • Sağlam tasarım ve uzman işçilik – Galaxy Z Fold2, pürüzsüzlüğü ve son teknoloji hissi veren, parlak ve bütüncül bir tasarımla yeniden yapılandırıldı. Ana ekran üzerinde kullanılan Samsung Ultra İnce Cam sayesinde ekrana yüksek kalitede incelikli bir görünüm kazandırıldı. Cihazın tasarımında “Gizli Menteşe” teknolojisi kullanılıyor. Cihaz gövdesinde çıkıntı oluşturmadan oturan, CAM mekanizmasına sahip ve cihazın dik konumda sabitlenmesini sağlayan bu teknoloji sayesinde, tüm yeni Esnek Kullanım Modu deneyimleri destekleniyor. Galaxy Z Fold2’nin, ilk olarak Galaxy Z Flip modelinde kullanılmış olan, menteşe yuvasıyla cihaz gövdesi arasındaki boşluğa toz ve istenmeyen partiküllerinin birikmesini önlemek üzere yerleştirilmiş bir süpürme teknolojisi bulunuyor. Galaxy Z Fold2 daha zarif bir üçüncü nesil tasarıma sahip. Bu sayede süpürme yapısının yerleştiği boşluk, Galaxy Z Flip ile kıyaslandığında daha küçük. Samsung, bu iyileştirmeyi gerçekleştirebilmek adına daha küçük bir alanda aynı koruma seviyesini sağlayabilen daha yenilikçi bir süpürme teknolojisi geliştirdi. Galaxy Z Fold2’un “Gizli Menteşe” yapısında, devrim niteliğindeki ince kesim teknolojisi, değiştirilmiş fiber bileşim ve uyumlaştırılmış fiber yoğunluğu bulunuyor.

İstediğiniz içerikleri eksiksiz bir biçimde yakalayın ve görüntüleyin

Galaxy Z Fold2’nin yenilikçi katlanabilir formu ve sofistike tasarımı, modelin sunduğu eşsiz mobil cihaz deneyimleriyle birlikte seviye atlıyor. Galaxy Z Fold2 Esnek Kullanım Modu ile Uygulama Devamlılığını bir araya getirerek kullanılabilirliği genişletiyor ve kapak ekranıyla ana ekran arasındaki sınır böylece belirsizleşmiş oluyor. Bu esneklik sayesinde, ister açık ister katlanmış olarak, tercihlerinize mükemmel uygunlukta içerikleri yaratabilmenizi veya görüntüleyebilmenizi sağlıyor.

  • Sizin kadar esnek ve üretken bir cihaz – Esnek Kullanım Modu sayesinde, içerikleri gerçek zamanlı olarak yakalamak ve görüntülemek artık çok kolay. Görsel İçerik Görüntüleme Modu (Capture View Mode) sayesinde artık kamera uygulamasından çıkmanız gerekmeyecek. Çektiğiniz bir fotoğrafı ya da videoyu net olarak görüntüleyebilmenizin yanı sıra son çektiğiniz görseller arasından beş tanesi ana ekranın alt yarısında görüntülenirken bir sonraki çekiminiz için ön izleme aynı anda cihazın üst yarısında görünüyor. Diğer yandan, Otomatik Kadrajlama özelliğini kullanarak yaratıcılığınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. En son gittiğiniz partide dans ettiğiniz veya yemek yaparken hünerlerinizi gösterdiğiniz görüntülerinizi çekerken Galaxy Z Fold2 eller serbest video çekim özelliğiyle ve görseldeki ana nesneyi odakta tutarak size yardımcı oluyor.
  • Yaratıcılığınızı destekleyen özellikler – Artık fotoğrafı çekenin ve fotoğrafta görünenin perspektifini tek bir görselde bir araya getirerek, içerik yakalama kavramını yeniden yorumlayabilirsiniz. Çift Önizleme özelliğiyle, ana ekran ile kapak ekranı aynı anda kullanıldığında, hem fotoğrafı çeken kişi hem de fotoğrafı çektiren kişi ön izlemeyi aynı anda görebiliyor. Ayrıca, Galaxy Z Fold2’nin esnekliği sayesinde, Kapak Ekranı vizör olarak kullanılarak arka kamerayla yüksek kalitede selfie’ler çekmek de mümkün.
  • Profesyonel düzeyde kamera özellikleri – Galaxy Z Fold2’nin kamerası aynı zamanda profesyonel düzeyde kamera kalitesi ve denetimi sunuyor. Profesyonel Video Modu[7], Tek Tuşla Çoklu Çekim[8], Parlak Gece Çekimi[9] ve Gece Modu gibi özellikleri sayesinde Galaxy Z Fold2 her anı nefes kesen bir kalitede yakalamanıza yardımcı oluyor.
  • Kullanacağınız arayüzler için kısayollar oluşturun -İhtiyacınız için en uygun ve optimize kullanıcı arayüzünü ana ekran üzerinde seçebilirsiniz. Ayarlar menüsünü kullanarak, büyük ekran yerleşimini ya da geleneksel telefon yerleşimini seçerek hızlı ve kolay bir biçimde ekran yerleşimi seçimi yapabilirsiniz[13].
  • Optimize edilmiş uygulama ekranı – Gmail, YouTube ya da Spotify gibi en sık kullandığınız uygulamaların görüntüleme deneyimini iyileştirerek günlük yaşamınızın her anını en üst düzeyde yaşayın. Tablet deneyimine benzer bir deneyim yaşamak için Microsoft 365 kapsamındaki Ofis uygulamalarını Ana Ekran üzerinde kullanabilirsiniz. Örneğin, ekranın sol kısmında görünen gelen kutunuzla aktif yazışmalarınızı yan yana aynı anda görüntüleyerek Microsoft Outlook’u gerçek kapasitesiyle kullanmanız mümkün. Word belgelerini, Excel tablolarını ya da PowerPoint sunumlarını kişisel bilgisayarı aratmayan araç çubuğu düzenlemeleriyle oluşturabilirsiniz.

Her anınızı en üst seviyede yakalayın

Galaxy Z Fold2, yeni sezgisel etkileşim yöntemleri sayesinde, ileri düzey çoklu kullanım kabiliyetine yeni nesil mobil üretkenliği dâhil ediyor. Galaxy Z Fold2’nin tablet ekranı büyüklüğündeki ana ekranını çalışma tarzınıza uygun bir biçimde özelleştirerek her gün en üst seviyede üretkenliği yakalayabilirsiniz.

  • Çoklu kullanım özelliği – İleri teknoloji Çoklu Kullanım Penceresini[10] kullanarak ekran düzeninizi çok daha kolay ve esnek bir biçimde denetleyebilmeniz mümkün. Artık aynı uygulama üzerinden aynı anda birden fazla dosya açarak ve yan yana görüntüleyerek üretkenliğinizi artırabilirsiniz.[11] İyileştirilmiş Çoklu Pencere Kullanım Çubuğu sayesinde, App Pair (Uygulama Eşleştirme) ve Kenar Paneli (Edge Panel) entegrasyonuyla birden fazla uygulamayı aynı anda kullanarak, kolaylığın keyfini çıkarabilirsiniz. Sürükle ve bırak komutuyla[12], bir uygulamada bulunan metinleri, görselleri ve belgeleri diğer bir uygulamaya sürükleyerek anında aktarmanız mümkün. Bölünmüş Ekran Görüntüsü Aracıyla da herhangi bir uygulamanın ekran görüntüsünü alarak, alınan görüntüyü kolayca bir diğer uygulamaya aktarabilirsiniz.

Galaxy’nin liderliği stratejik iş ortaklıklarıyla artık daha güçlü

İş ortaklığına açık bir yaklaşıma sahip olan Samsung, Google ile kurduğu uzun yıllara dayanan ortaklığıyla katlanabilir cihazlar için açık bir ekosistem oluşturmayı başardı. Bu ortaklık sayesinde, Samsung en iyi formu elde etmek için katlanabilir UX inovasyonunu güçlendirdi. Ayrıca, Microsoft’la kurulan yakın iş ortaklığı ilişkisi, Galaxy Z Fold2’nin ileri teknoloji donanımıyla ve büyük ekran deneyimiyle birleştiğinde, kullanıcıların mobil ortam üzerinde üretkenliklerini en üst seviyeye çıkarmasına olanak sağlanıyor.

Mobil sektörde Galaxy ile liderliğini devam ettiren Samsung, mobil inovasyon ve mühendisliğin sınırlarını bir kez daha zorluyor. 4.500mAh Uzun Saatler Yeten Pil Gücü[14] ve Süper Hızlı Şarj[15] özellikleriyle birlikte pil gücü konusundaki endişeler giderilmiş durumda. Galaxy Z Fold2, aynı zaman Samsung DeX kablosuz bağlantı[16] özelliğiyle yığılmalar olmadan üretkenlik sağlarken cihaza entegre edilmiş olan UWB (Geniş Paylaşım Ağı)[17] teknolojisi, dosyaların, fotoğrafların, videoların Yakındakiyle Paylaş[18] özelliği kullanılarak hızla ve kolayca paylaşılmasına imkân veriyor.

Galaxy Z Fold2 ön siparişleri, Galaxy Buds Live hediye fırsatıyla!

Samsung’unmobilcihaz dünyasında yeni bir kategori oluşturan, katlanabilir serisinin yeni nesil cihazı Samsung Galaxy Z Fold2’yi 2 Eylül – 1 Ekim arasında ön sipariş ile satın alacaklara Galaxy Buds Live hediye edilecek. Hediye fırsatı kampanyaya katılan Samsung bayiler ve diğer 3. taraf fizik satış noktaları ile 3. taraf online kanalların yanı sıra Samsung Online Mağaza (shop.samsung.com/tr) üzerinden satın alınacak Galaxy Z Fold2 cihazlar için geçerli olacak.

Bu şık hediyenin yanı sıra Samsung, Galaxy Z Fold2 sahipleri için “Galaxy Z Premier Service” hizmetini de hayata geçirdi. Bu servis ile en iyi cihaz deneyimini sağlamak adına tasarlanan özel müşteri servisi hizmeti verilecek. Galaxy Z’ye Özel Çağrı Merkezi için müşterilerin 0850 222 0 847 numaralı hattı araması yeterli oluyor.[19]Ayrıca yine bu hizmet kapsamında “Moto Kurye Hizmeti” de verilecek. [20] Üstelik tüm bu hizmetler ücretsiz olacak. Bu hizmet sayesinde Galaxy Z Fold2 sahipleri evlerinden çıkmadan Samsung Servis’ten yararlanabilecek. Moto Kurye, cihazları evlerden alıp servise teslim ediyor ve işlemlerden sonra adresinize getiriyor. Bunlara ek olarak Galaxy Z Fold2 sahiplerine satın almayı takip eden 1 yıl boyunca Ekran Koruma Desteği de sunulacak. Bu teklif ile ekran değişimi 999 TL’lik özel fiyatla gerçekleştirilebilecek. [21]

Galaxy Z Fold2 kullanıcıları, üç yıl boyunca Android işletim sistemi (OS) güncellemelerinden faydalanarak en iyi mobil deneyimlerden yararlanabilecek.

Galaxy Z Fold2, Mystic Black ve Mystic Bronze renk seçeneklerine sahip Galaxy Z Fold2’nin Türkiye’deki tavsiye edilen satış fiyatı ise KDV dâhil 19.999 TL olacak.

Galaxy Z Fold2 hakkında daha fazla bilgi ve ön sipariş vermek için: https://shop.samsung.com/tr

Galaxy Z Fold2 Ürün Özellikleri
Ekran Ana Ekran* – 7.6” QXGA+ Dinamik AMOLED 2X Ekran (22.5:18) Sonsuz Esnek Kullanımlı Ekran (2208 x 1768), 373ppi Kapak Ekranı** – 6.2” HD+ Süper AMOLED Ekran (25:9), 2260 x 816, 386ppi * Ana Ekran: Ekran, yuvarlak köşeler hesaba katılmadan tam bir dikdörtgen şeklinde çapraz olarak ölçülmüştür.
** Kapak Ekranı: Ekran, yuvarlatılmış köşeler hesaba katılmadan tam bir dikdörtgen olarak çapraz olarak ölçülmüştür.
Boyutlar & Ağırlık Katlanmış Durumda: 68.0 x 159.2 x 16.8mm (Menteşe) ~ 13.8mm(Uzama), 282g
Açılmış Durumda: 128.2 x 159.2 x 6.9mm(Çerçeve) ~ 6.0mm(Ekran) , 282g
Kamera Kapak Kamerası 10MP Selfie Kamerası: F2.2, Piksel boyutu: 1.22μm, FOV: 80˚
Ön Kamera 10MP Selfie Kamerası: F2.2, Piksel boyutu: 1.22μm, FOV: 80˚
Üçlü Arka Kamera 12MP Ultra Geniş Kamera: F2.2, Piksel boyutu: 1.12μm, FOV: 123˚ 12MP Geniş Açı Kamera: Süper Hızlı Çift Piksel AF, OIS, F1.8, Piksel boyutu: 1.8μm, FOV: 83˚
12MP Telefoto Kamera: PDAF, F2.4, OIS, Piksel boyutu: 1.0μm, FOV: 45˚
Çift OIS, 0.5x uzak ve 2x yakın optik zoom, 10x’e dijital zoom, HDR10+ kayıt, İzleme AF
AP 7㎚ 64-bit Sekiz Çekirdekli İşlemci (3.09㎓ + 2.40㎓ + 1.80㎓)
Bellek 12GB RAM, 256GB dâhil bellek (UFS3.1)** ** Gerçek depolama kullanılabilirliği, önceden yüklenmiş yazılıma bağlı olabilir.
Pil 4500mAh (tipik değere göre) çift pil* * Tipik değer testi üçüncü taraf laboratuvar koşulları altında yapılmıştır. Tipik değer, IEC 61960 standardı kapsamında test edilen pil örnekleri arasında pil kapasitesindeki sapmayı dikkate alan tahmini ortalama değerdir. Nominal (minimum) kapasite 4365mAh’dir. Gerçek pil ömrü, ağ ortamına, kullanım modellerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Şarj Kablolu ve kablosuz hızlı şarj uyumlu *
Kablosuz Güç Paylaşımı** * QC2.0 ve AFC ile uyumlu kablolu şarj, WPC ve PMA ile uyumlu kablosuz şarj
**Kablosuz Güç Paylaşımı, Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note10, Note10+, Galaxy S10e, S10, S10+ S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 gibi Samsung veya başka marka akıllı telefonlarla ve Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch ve Galaxy Buds gibi giyilebilir ürünlerle sınırlıdır. Belirli aksesuarlar, kapaklar veya diğer marka cihazlarla çalışmayabilir. Ağ ortamınıza bağlı olarak çağrı alımı veya veri hizmetleri etkilenebilir.
İşletim Sistemi Android 10
[LTE]*: Genişletilmiş 4X4 MIMO, 7CA, LAA, LTE Cat.20
– 2Gbps’ye kadar İndirme hızı/ 200Mbps’ye kadar Yükleme hızı * Gerçek hız pazara, operatöre ve kullanıcı ortamına göre değişebilir.
Bağlantı Özellikleri [Wi-Fi] 802.11 a/b/g/n/ac/ax HE80 MIMO, 1024QAM [Bluetooth]* Bluetooth® v 5.0 (LE, maks. 2Mbps), USB type-C, NFC, Konum (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou) [Geniş Paylaşım Ağı]
* Galileo ve BeiDou kapsamı sınırlı olabilir. BeiDou belirli ülkelerde kullanılamayabilir.
SIM Kart Bir adet eSIM ve bir adet Nano SIM
* SIM kart ayrı satılır. Kullanılabilirlik, pazara ve operatöre bağlı olarak değişebilir.
* eSIM, bir kablosuz hizmet planı gerektirir ve nano SIM kullanmadan bir mobil ağ planını etkinleştirmenize olanak tanır. eSIM kullanılabilirliği, yazılım sürümüne, pazara ve operatöre bağlı olarak değişebilir. Mobil ağ planınızın eSIM’i destekleyip desteklemediğini operatörünüze danışın.
Sensörler Kapasitif Parmak İzi sensörü (yan), İvmeölçer, Barometre, Gyro sensörü, Jeomanyetik sensör, Hall sensörü, Yakınlık sensörü, Işık sensörü
Doğrulama Kilit tipi: şekil, PIN, şifre Biyometrik kilit tipi: Parmak izi sensörü *, Yüz tanıma* Galaxy Z Fold2’nin yan bölümünde Kapasitif Parmak İzi sensörü bulunur.
Ses Stereo hoparlörler Dolby Atmos teknolojisine sahip surround ses (Dolby Digital, Dolby Digital Plus dâhildir.) UHQ 32 bit ve DSD64 / 128 desteği *, PCM: 32 bit’e kadar, DSD: DSD64 / 128 Ses çalma formatı: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF * DSD64 ve DSD128 oynatma, dosya formatına bağlı olarak sınırlandırılabilir.
Video Video oynatma formatı: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM TV bağlantısı: Kablosuz: Smart View (30 fps’de 1080p ekran yansıtma) / Kablolu: USB tip-C üzerinden DisplayPort’u destekler. HDMI Adaptör ile bağlanırken video çıkışını destekler. (60 fps’de DisplayPort 4K UHD)
Güvenlik Knox koruması: gerçek zamanlı izleme ve koruma. Virüs, kötü amaçlı yazılım önleme. (McAfee tarafından desteklenmektedir) Güvenli Klasör: Uygulamalar, fotoğraflar ve videolar gibi içerikleri parmak izi taramasıyla güvende tutmak için cihaz üzerinde güvenli alan. * Virüs ve kötü amaçlı yazılım engelleme çözümlerinin sağlayıcıları pazara göre değişiklik gösterebilir. Kullanılabilirlik pazara ve operatöre göre değişebilir.
Renkler [Temel Renkler]
Mystic Black ve Mystic Bronze

Kutu İçeriği Galaxy Z Fold2, Veri Kablosu, Seyahat Adaptörü, Çıkarma Pimi, Hızlı Başlangıç Kılavuzu, AKG destekli kulaklıklar (USB Tip-C), Galaxy Z Premier Hizmet Broşürü, Marka Hikâyesi Broşürü * Kulaklıklar dâhil gerçek bileşenler, satın aldığınız modele veya yaşadığınız pazara veya bölgeye bağlı olarak mevcut olmayabilir. Paket ve kapak rengi, cihaz rengine bağlı olarak değişebilir.

* Burada verilen tüm özellikler ve açıklamalar, ürünün gerçek özelliklerinden ve açıklamalarından farklı olabilir Samsung, bu sayfada ve buradaki içeriklerde, işlevsellik, özellikler, teknik özellikler, GUI, görüntüler, videolar, avantajlar, tasarım, fiyatlandırma, bileşenler, performans, kullanılabilirlik, kapasiteler ve diğer ürün bilgileri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın