İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

EVDEMA’DAN KDV İNDİRİMİNE EK İNDİRİMLERLE KIŞ KAMPANYASI

Yeni yıla girilmesiyle birlikte mobilya sektöründe %10 KDV indirimi uygulandı. Daha önce %18 olan KDV oranı, süresiz olarak %8‘e düşürüldü. Evdema Mobilya Dekorasyon Mağazaları, yapılan %10’luk KDV indirimine ek olarak alt markalarında ekstra indirim kampanyaları yaptı.

Evdema’nın mutfak mobilyaları markası Soprano Mutfak, “Mutfak Hayallerinizi Ertelemeyin” kampanyasıyla KDV indirimine ek olarak %50 indirim ve ücretsiz projelendirme, nakliye ve montajı da ücretsiz olarak sunuyor.

Evdema çatısı altında bulunan Vitale Masa & Sandalye ise %10’luk KDV indirimine ekstra %25 indirim uyguladı. Süresiz KDV indirimine ek olarak yapılan “Evdema Kış Kampanyaları” Mart sonuna kadar geçerli olacaktır.

Devlet tarafından yapılan %10’luk KDV indiriminin 2020 ile birlikte piyasaya bir canlılık getirdiğinin altını çizen Evdema İcra Kurulu Başkanı Ömer Çelik; “Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan katma değer vergisi (KDV) indirimi henüz çok yeni olmasına rağmen sektörü hareketlendirdiğini söyleyebilirim. İlerleyen zamanlarda yapılan bu indirimin faydalarını çok daha fazla hissedeceğimizi düşünüyorum. Devletimiz üzerine düşeni yaparken bizler de bu çalışmaya destek olmak adına ek indirim kampanyaları geliştirdik. Bu kampanyalarımızla ülke ekonomisine katkıda bulunmanın yanı sıra tüketicilerimizin de bütçelerine destek olmayı amaçladık. 2020 yılında firma olarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Ekibimizle birlikte durmadan üretmeye devam ederek yılsonunda da belirlediğimiz hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum.” dedi.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın