İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HP, Nefes Kesici bir Oyun Deneyimi Sunan Ürünlerini Tanıttı

  • Devrim niteliğindeki oyun hub’ı OMEN Command Center ile hep daha ileri bir seviyeye taşınan oyuncu deneyimi
  • QHD panel ve patentli özelleştirilebilir nişan desteği özellikleriyle eSpor seviyesinde yenileme sunan OMEN X 27
  • Soğutma özellikli kulaklık , tasarımıyla dikkat çeken klavyeler ve çantalardan oluşan OMEN Aksesuarları
  • Kesintisiz performans ve oyun deneyimi sunan Pavilion Gaming Masaüstü PC ve Pavilion Gaming 15

HP, Gamescom 2019’da güçlü OMEN yazılım ve hizmetlerinin yanı sıra tüm oyunculara efsanevi oyun deneyimi sunacak şekilde tasarlanan yeni OMEN ve Pavilion Gaming donanımlarını tanıttı.

Dünya çapında 2,3 milyar kişinin oynadığı oyunlar, küresel bir olaya dönüşmüş durumda. Oynadıkları oyunlarda ilerleme arzusu, oyuncuların iyi donanımın ötesinde onlara avantaj kazandıracak özellikler aramasına neden oluyor. Oyuncuların yüzde 38’i bir oyunda usta olabilmekle motive olurken, yüzde 35’i de oyunlardaki mücadeleye ve oyunlarını geliştirmeye odaklanıyor. Coaching ve yeni OMEN Command Center oyun hizmetleriyle oyuncular her an performanslarını geliştirebiliyor.

HP, güçlü oyun yazılımı ve hizmetlerine ek olarak aralarında eSpor için kullanıma hazır OMEN X 27 EkranOMEN Mindframe Prime KulaklıkOMEN Encoder Klavye‘nin bulunduğu yeni ekranlarını ve aksesuarlarını tanıttı. Aynı zamanda oyunculara özel olarak tasarlanmış OMEN Transceptorserisi çantalarlar da  etkinlikte tanıtılan ürünler arasında yer alıyor. Kurulumu son derece kolay olanPavilion Gaming Masaüstü PCPavilion Gaming Klavye 800 ve Pavilion Gaming 15‘te yer alan HP’nin oyun bilgisayarları için AMD’den güç alan ilk işlemcisi de dikkatleri üstüne çekiyor. Yeni ürün portföyünü de uygun fiyata kaliteden ödün vermek istemeyen oyuncular için tasarlanmış HP 22x ve HP 24x ekranlar tamamlıyor.

HP EMEA Kişisel Sistemler Genel Müdürü Anne-Sophie Hadberg, konuyla ilgili şunları söyledi:“OMEN, büyük bir topluluğu içinde barındıran bir marka olup, en iyi donanımdan, yazılımdan, içerikten ve hizmetten oluşan birinci sınıf bir ekosistem oluşturuyor. HP; OMEN Command Center, OMEN X 27 ve HP Pavilion Gaming Masaüstü PC gibi en yeni yazılım ve donanımlarla oyuncuların becerilerini geliştirmelerine ve kendini iyileştirmelerine yardımcı olurken oyun deneyimini de zenginleştiriyor.”

Oyuncuları İleriye Taşıyor

Windows Store üzerinden tüm Windows 10 yüklü PC’lerde kullanılabilen OMEN Command Center, yazılımı merkezi bir oyun hub’ı haline getiren güçlü ve yeni özellikleriyle seviye atlıyor.

  • OMEN PC’ler için geliştirilen Antrenörlük, şu an League of Legends’ı destekliyor ve destekleyeceği oyun sayısı da artacak. Gücünü Mobalytics’ten alan bu yapay zeka temelli araç, oynanan oyunu analiz ediyor ve oyuncuların performansını geliştirmek için güçlü ve zayıf yönlerine dair bulgular paylaşıyor.
  • Oyunlarım ile oyuncular cihazlarını yönetebiliyor ve oyun kütüphanelerine bir merkezi konumdan ulaşabiliyor. Böylece oyuncular en sevdikleri oyuna hızlıca be kolayca ulaşabiliyor. Belirli bir oyunun kaç saat oynandığını takip eden ve haftalık raporlar oluşturanOyunlarım‘ın özellikleri arasında oynanan oyunun gerçek zamanlı takibi de yer alıyor.
  • Yeni Profiller özelliği, OMEN PC’lerde ve aksesuarlarda oyuncunun ruh haline, aktivitesine veya oyunlara bağlı olarak profiller oluşturmasını sağlıyor. Aynı zamanda OMEN Sequencer Klavye ve OMEN Photon Fare ile de uyumlu.
  • Versus Systems’ın güç verdiği ve Amerika’da kullanıma sunulan Ödüller‘in betasıyla oyuncular sevdikleri oyunu oynarken becerilerini geliştiriyor, başka oyuncularla mücadele ediyor ve ödüller kazanıyor.

eSpor Hızı ve Görselleri

Quad HD (2560 x 1440) çözünürlüklü yeni ekran OMEN X 27, şaşırtıcı yükseklikte dinamik aralığı ve sürükleyici oyun deneyimi için DCI P3 yüzde 90 renk gamı sunuyor. Yüksek kaliteli PC’lerin sunduğu ve eSpor oyuncularının ihtiyaç duyduğu FPS’e ulaşmak için 1ms tepki süresine sahip olan sektör öncüsü 240Hz yenileme hızı ve AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR sertifikası, oyunların HDR modunda oynanırken bile ekranın düzgün kalmasını sağlıyor. Üç mikro boyutta çerçeveye sahip olan tasarımı, tamamen metalden üretilen ve yüksekliği ayarlanabilen standı, OMEN Command Center’dan ayarlanabilen aydınlatması, şeklinin ve renginin ayarlanabildiği nişangaha sahip yeni patentli nişan desteği de ekranın diğer özellikleri olarak öne çıkıyor.

Mükemmellikle Kuşatıyor

Yeni OMEN Mindframe Prime Kulaklık‘ta yeni geliştirmeler bulunuyor. FrostCap Teknolojisi’nin sunduğu aktif soğutma özelliğinde artık yeni eklenen ve büyütülen kulaklık yastığından faydalanan grafit ısı dağıtıcısı sayesinde pasif soğutma özelliği de bulunuyor. Gücünü C-Media Xear™ yongasından alan dahili 7.1 çevresel ses düzeni, oyun içindeki seslerin nereden geldiğini doğru bir şekilde göstermek için gerçekçi mekânsal farkındalık yaratıyor. Çevresel gürültüyü engelleyen (ENC) mikrofonların da eklenmesiyle odadaki fazladan seslerin önü kesilmiş oluyor. Böylece savaşın en yoğun olduğu zamanlarda bile oyuncuların sesleri berrak ve anlaşılır bir şekilde karşıya iletiliyor. OMEN Command Center’da yer alan OMEN Audio Lab; çeşitli ön ayarlara, özelleştirilebilir ses seviyesi, 7.1 çevresel ses düzeni ve ENC mikrofonlar için açma/kapama düğmesine sahip 10 bantlı ekolayzer ile kullanıcılara dinleme deneyimini tamamen kontrol etme imkanı sunuyor.

Bugün OMEN 1100 Klavye’de bulunan mekanik klavye özelliği, yeni OMEN Encoder Klavye‘de de yer alıyor. Ayrıca son derece hızlı tepkime hızı, daha sessiz ve tuşlar üzerinde hissedilebilir küçük bir çıkıntı olmasını isteyenler için Cherry MX Kırmızı ve Cherry MX Kahverengi mekanik anahtarlarla birlikte geliyor. Tüm tuşların ayın anda basıldığını algılayabilen ‘n-key rollover’ özelliğine sahip %100 anti-ghosting’ teknolojisi ve OMEN Command Center entegrasyonu sayesinde her iki klavye ayarı da oyuncuların kazanması için geliştirildi.

Oyuncular Havalı Bir Biçimde Seyahat Ediyor ve Oynuyor

Gündelik hayatta kullanılan aksesuarları yüksek kaliteyle üretmeyi her zaman hedefine alan OMEN,OMEN Aksesuarları ve orijinal OMEN X Transceptor sırt çantasıyla bunu yine gözler önüne seriyor. OMEN’in Transceptor serisi, bu trendi birçok seyahat seçeneği sunan yeni ürünleri OMEN Transceptor 17.3 inç Spor Sırt Çantası15 inç Üstü Katlanır Sırt Çantası ve 15 inç Sırt Çantası‘yla devam ettiriyor. Yeni ürünler, OMEN Mindframe Prime Kulaklık‘la uyumlu olan hem koruma hem de kolay taşıma imkanı sunan OMEN Transceptor Kulaklık Çantası‘yla tamamlanıyor.

Kusursuz Oyun Keyfi

Pavilion Gaming Masaüstü PC, yeni tasarımıyla genişletme seçeneklerini kullanıcıya sunarken çok daha az yer kaplıyor. Bu tasarımın içinde üç adet depolama sürücüsü girişinin yanında hafıza, grafik kartı, ağ kartı ve Wi-Fi kartı için kullanıcının kendi başına kolayca yapabildiği (DIY) yükseltme seçenekleri bulunuyor. CPU seçenekleri de 8 Çekirdekli 9. Nesil Intel i7 ve 8 Çekirdekli 3. Nesil AMD Ryzen™ 7’ye; grafik kartı seçenekleri de NVIDIA® GeForce® RTX 2070 ve en yeni RTX 2060 SUPER™’ye kadar çıkıyor. 32GB DDR4’e kadar olan hafıza imkanı da en yeni oyunları oynatmak ya da yaratıcı projeleri başarıyla yürütebilmek için gereken gücü sunuyor.

HP’nin ilk AMD CPU’lu oyun dizüstü bilgisayarı olan en yeni Pavilion Gaming 15 de kalın açılı siyah kasa içinde Ryzen™ 7’ye kadar işlemci seçeneğiyle birlikte geliyor. Max-Q grafiklere sahip NVIDIA® GeForce® GTX 1660Ti’ya varan tasarım grafik seçenekleri ve 144Hz veya 60Hz 1080p görüntüleme ayarlarına sahip mikro kenarlı çerçevesiyle oyunları sürükleyici bir hale getiriyor. Çift fan, geniş arka köşedeki havalandırma boşluğu ve genişletilmiş hava girişleri performansı optimize ederken uzun süreli kullanımda makineyi soğuk tutmak için hava akışını en üst düzeye çıkarıyor. Güvenilir oyun deneyimi ve içerik üretimi için üretilen cihaz, Gigabyte hızlarını destekleyen Wi-Fi 5 seçeneğiyle donatılarak hem iş hem de oyun için güvenilir bir bilgisayar haline geliyor.

Masaüstü PC’lerin olmazsa olmazı olan klavye alanında da Pavilion Gaming Klavye 800; sessiz ancak hızlı kırmızı mekanik anahtarlara, n-key rollover özelliğine sahip yüzde 100 anti-ghosting teknolojisine, ayrılabilir ve konforlu bilek desteğine ve dört bölgede bulunan arkadan aydınlatmalı LED ışıklandırmalara sahip.

Pavilion Gaming ekosisteminin en yeni üyeleri HP 22x ve HP 24x oyun ekranlarıyla da uyumlu. Ekranların her ikisi de son derece hızlı 144Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi, AMD Radeon™ FreeSync™ teknolojisi, yüksek kaliteli entegre hoparlör ve ayarlanabilir stant sunuyor. HP 24x’in özellikleri arasında son derece sürükleyici bir oyun deneyimi için G-SYNC® uyumluluğu ve mikro çerçeveler yer alıyor.

Fiyatlandırma ve Erişilebilirlik

  • OMEN X 27 Ekran‘ın EMEA Bölgesi’nde ekim ayında €689 fiyatla piyasaya sunulması planlanıyor.
  • OMEN Mindframe Prime Kulaklık‘ın EMEA Bölgesi’nde ağustos ayında €199.99 fiyatla piyasaya sunulması planlanıyor.
  • OMEN Encoder Klavye‘nin EMEA Bölgesi’nde ekim ayında €139.99 fiyatla piyasaya sunulması planlanıyor.
  • OMEN Transceptor Çantalar‘ın EMEA Bölgesi’nde ağustos ayında €49.99 fiyatla piyasaya sunulması planlanıyor.
  • Pavilion Oyuncu Masaüstü PC‘nin EMEA Bölgesi’nde ağustos ayında €599 (AMD) ve €649 (Intel) fiyatla piyasaya sunulması planlanıyor.
  • Pavilion Gaming 15 Dizüstü PC‘nin EMEA Bölgesi’nde ekim ayında €799 fiyatla piyasaya sunulması planlanıyor.
  • Pavilion Gaming Klavye EMEA Bölgesi’nde €99.99 fiyatla satışta.
  • HP 22x‘in EMEA Bölgesi’nde eylül ayında €169 fiyatla piyasaya sunulması planlanıyor.
  • HP 24x‘in EMEA Bölgesi’nde eylül ayında €229 fiyatla piyasaya sunulması planlanıyor.
  • Oyun Koçluğu‘na EMEA Bölgesi’nde Command Center’dan erişilebiliyor. Ödüller özelliği EMEA Bölgesi’nde 2020’nin başlarında kullanıma açılacak.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın