İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Pakistan Punjab Eyaleti Sağlık Bakanı Nazeer Onko İlaç’ı ziyaret etti

Pakistan Punjab Eyaleti Sağlık Bakanı Khawaja Imran Nazeer ve üst düzey yetkililer, 2017 yılında AR-GE merkezi dahil üretim tesislerinin tüm hatlarıyla Avrupa GMP’si alan Onko İlaç‘ı ziyaret ederek ilaç endüstrisinde çeşitli işbirlikleri geliştirmeye yönelik temaslarda bulundu. Onko İlaç‘ın halihazırda faaliyet gösterdiği global pazarlar arasında Pakistan da yer alıyor.

Pakistan Punjab Eyaleti Sağlık Bakanı Khawaja Imran Nazeer, bakanlık üst düzey yetkilileri, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz , İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcısı Dr. Ali Alkan ve bakanlık üst düzey yetkilileri, ilaç endüstrisinde üretim tesislerinin tüm hatlarıyla Türkiye’nin Avrupa Birliği GMP sertifikasına sahip tek firması Onko İlaç‘ı ziyaret ederek fabrika hakkında bilgi aldılar. Ziyarette Sağlık Bakanı Nazeer ve yetkililere Onko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Koç eşlik ederek ileri teknolojik üretim hakkında bilgi verdi.

Onko İlaç ziyaretinde Türkiye ve Pakistan heyetleri, iki ülke arasındaki samimi ilişkilerin güçlendirilmesinin yanı sıra stratejik bir üretim olan ilaç endüstrisinde işbirlikleri geliştirmeye yönelik görüşmeler gerçekleştirildi. 2018 yılında global pazarları hedeflediklerini ifade eden İrfan Koç, halihazırda Avrupa ülkeleri, Afrika ülkeleri, Kanada, Malezya ve Pakistan pazarlarına giriş yaptıklarını belirtti. İrfan Koç, çeşitli ülkelerle görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve işbirlikleri oluşturmak için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın