İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TÜRSAB ULUSLARARASI BİRÇOK ÖNEMLİ FUAR’DA YER ALMAYA DEVAM EDİYOR

18-20 Ocak’ta Hindistan’da gerçekleştirilen OTM Mumbai Turizm Fuarı’na ve 17- 21 Ocak tarihleri arasında yapılan FITUR Madrid Turizm Fuarına TÜRSAB, tek stand ile katılım sağladı.

Türsab’ın Katılım sağlayacağı diğer fuarlarsa şöyle;

New York Times Travel Show Fuarı 26 Ocak’ta başlıyor

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığının bünyesinde 26-28 Ocak tarihleri arasında yer alan New York Times Travel Show Fuarı’na TÜRSAB, tek stand ile katılım sağlayacak.

Yeni Delhi SATTE Fuarı 31 Ocak’ta Hindistan’da

TÜRSAB’ın T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bünyesinde tek stand ile katılım sağlayacağı Yeni Delhi SATTE Fuarı 31 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Hindistan’da gerçekleştirilecek.

IMTM 24. Uluslararası Akdeniz Turizm Fuarı Şubat ayında İsrail’de

06 – 07 Şubat 2018 tarihleri arasında İsrail, Tel – Aviv’de gerçekleştirilecek olan, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın iştirak edeceği IMTM 24. Uluslararası Akdeniz Turizm Fuarı’na TÜRSAB tek stand ile katılım sağlayacak.

TÜRSAB ŞUBAT, MART VE NİSAN AYINI KAPSAYAN YURTDIŞI WORKSHOP TAKVİMİNİ AÇIKLADI

Türsab, Avrupa’nın birçok ülkesinde düzenleyeceği uluslararası tanıtım etkinliğine Türkiye’deki acentalar ve Avrupa’da Türkiye ile çalışan outgoing acentaları katılım sağlayacak.

TÜRSAB; Dünya turizminde ön plana çıkmaya başlayan ve büyük pazarlarda önemli gelişmeler kaydedilen tanıtım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Türsab’ın Şubat, Mart ve Nisan ayı içerisinde Avrupa’nın birçok ülkesinde gerçekleştireceği uluslararası etkinliklere, Türkiye’deki acentalardan ve turizm yöneticilerinden de katılım gerçekleşecek.

Türkiye Temalı Turizm Çalıştayı Şubat ayında Sofya’da

08 Şubat 2018 tarihinde, Bulgaristan’ın Sofya şehrinde, TÜRSAB ve THY Bulgaristan Müdürlüğü işbirliğinde yapılacak Türkiye Temalı Turizm Çalıştayı kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte; Bulgaristan’dan Türkiye ile çalışan outgoing acentaları ve Türkiye’den katılacak turizm yöneticileri ağırlanacak.

Turizm Çalıştayı Şubat ayında Slovenya’da turizm yöneticilerini biraraya getirecek

Slovenya’ nın ev sahipliğinde, TÜRSAB ve THY Ljubljana Müdürlüğü işbirliğinde yapılacak Türkiye Temalı Turizm Çalıştayı, 12 Şubat 2018 tarihinde Slovenya’nın Ljubljana şehrinde gerçekleştirilecek. Çalıştay kapsamında Slovenya’dan Türkiye ile çalışan outgoing acentalarının yanı sıra Türkiye’den de birçok turizm yöneticisi ağırlanacak.

Şubat ayında Üsküp’te yapılacak Turizm Çalıştayı ile tanıtımlar devam edecek

21 Şubat 2018’de THY Üsküp Müdürlüğü, Makedonya Turizm Ticaret Odası ve TÜRSAB işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Temalı Turizm Çalıştayı’nda Türkiye ile çalışan Makedonyalı outgoing acentalarıyla birlikte incoming odaklı çalışan TÜRSAB üyeleri ağırlanacak.

Mart ayı turizm çalıştayı Prag’da

THY Prag Müdürlüğü ve TÜRSAB işbirliğinde yapılacak olan bir diğer çalıştay ise,1 Mart 2018’de Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da gerçekleşecek olan Türkiye tanıtım etkinliği. Etkinlik kapsamında Prag’dan Türkiye ile çalışan acentaların yanı sıra incoming odaklı çalışan TÜRSAB üyeleri de yer alacak.

Mart ayı çalıştayları Danimarka – Finlandiya’da devam ediyor

Mart ayı içerisinde yapılması planlanan bir diğer etkinlik ise, T.C Helsinki Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, THY Helsinki ve THY Kopenhag Müdürlükleri ve TÜRSAB işbirliğinde gerçekleştirilmesi düşünülen Türkiye Temalı Turizm Çalıştayı. Finlandiya’nın Helsinki ve Danimarka’nın Kopenhag şehirlerinde gerçekleştirilecek etkinlik için çalışmalar devam ediyor.

Türkiye Tanıtım Etkinliği 12 Nisan’da Varşova’da

Polonya’nın Varşova kentinde yapılacak olan Türkiye Temalı Turizm Çalıştayı, 12 Nisan 2018’de T.C Varşova Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, THY ve TÜRSAB işbirliğinde gerçekleştirilecek. Polonya’dan Türkiye ile çalışan outgoing acentalarının yanı sıra incoming odaklı çalışan TÜRSAB üyeleri de çalıştayda yer alacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın