İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TEPE GÜVENLİK FARK YARATIYOR

Kurumsal ve bireysel elektronik güvenlik çözümleriyle dikkat çeken Tepe Güvenlik, yeni nesil Görüntülü Alarm Sistemleri ile sektöründe fark yaratıyor. Tepe Görüntülü Alarm Sistemleri, alarm anında olayın videosunu 10 saniye çekerek, sinyalin doğru mu, yanlış mı olduğunu gösteriyor. Tepe Görüntülü Alarm Sistemleri, alarm izleme merkezlerinin en büyük sorunu olan yanlış alarmların önüne geçerken, piyasadaki mevcut ürünlere göre tehlikeyi ve suçu önleyici pek çok interaktif yenilik getiriyor.

1 milyon kişiye sorunsuz hizmet verebilecek altyapıya sahip olduklarına dikkat çeken Tepe Güvenlik Genel Müdürü Özgür Gök, Görüntülü alarm sistemlerimiz, saniyelerin bile önemli olduğu gerçek ve ciddi bir tehlike anında görsel kanıt eşliğinde emniyet güçlerinin olay yerine ulaşmasını sağlayabiliyor ”dedi.

Görüntülü alarm sistemlerinin, pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren işletmelerde, fabrikalarda, tesislerde yüksek bütçeli teknolojik harcamalar yapmadan, geniş kapsamlı bir güvenlik hizmeti sunduğunu belirten Özgür Gök, Görüntülü alarm sistemlerimiz ev ve işyerleri dışında geniş alanlara yayılan, örneğin rüzgâr tribünlerinin ve güneş enerji tarlalarının bulunduğu dış mekan alanların korunmasında da tercih ediliyor” diye konuştu.

GÖRSEL KANIT EŞLİĞİNDE BELİRSİZLİĞE SON

Tepe Güvenlik, Görüntülü Alarm Sistemleri ile sektördeki mevcut ürünlerden farklı olarak evde ya da işyerlerinde gerçekleşen hareketi algılayarak görüntüleri Alarm İzleme Merkezi’ne iletiyor ve alarma dayalı belirsizliğe son veriyor. Böylelikle Tepe Görün­tülü Alarm Sistemleri ile gerçek ve ciddi bir tehlike anında, görsel kanıt eşliğinde emniyet güçlerinin olay yerine ulaşması sağlanıyor. Yine ilk kez Tepe Güvenlik tarafından dış ortamlarda kullanılan kameralı hareket dedektörü sayesinde, izinsiz içeriye girmeye çalışanlara karşı “önceden” önlem alınabiliyor.

Tepe Görüntülü Alarm Sistemleri’nin getirdiği bir başka yenilik ise mobil uygulama sayesinde istenildiği zaman canlı video izlenebilmesi. Tepe Güvenlik tarafından geliştirilen sistemle alarm video kayıtlarına da ulaşılarak, gerekli durumlarda kolluk kuvvetleri ile paylaşılıyor.

 

 

 

 

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın