İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TÜGİK 1 Mayıs’ı kutladı

İşgücü ve emek,teknolojideki büyük gelişmelere karşın,üretim ve kalkınma faktörleri arasındaki önem sıralamasında,bugün ve daima ilk sırayı teşkil etmektedir. Dolayısıyla, işçinin şartlarının iyileştirilmesi ve insani değerlere uygun çalışma koşullarının yaratılması, ülkenin geleceği ve ekonomik bağımsızlığı adına en önemli konuların başında gelmektedir.
Biz İş İnsanları, işçinin ve işgücü kalitesinin küresel rekabet içindeki yerimizi tayin eden en temel unsurlardan biri olduğunu biliyor, insan kaynakları politikalarımızı bu çerçevede belirleyerek, Türk işçisini Dünya standartlarının ötesinde çalışma koşullarına kavuşturmak adına mücadele veriyoruz.
Dünya örneklerine aykırı şekilde, ülkesini ve halkının refahını kendi haklarının önüne almış ve bu engin sorumluluk ve vatan aşkıyla yaşamış güzel ülkemizin cefakar emekçilerinin bayramını en samimi duygularımla tebrik ediyor, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu olarak, daha müreffeh bir ülke yaratma yolundaki çalışmalarımızda en büyük desteği,yetenekli ve yürekli Türk işçisinden aldığımızı belirtmek istiyorum.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın