İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Antalya turizmine sosyal medya dopingi

Dünyaca ünlü seyahat bloggerları ve sosyal medya fenomenleri, 20 – 23 Nisan’da Antalya’da buluşuyor

Baharın gelmesiyle birlikte hareketlenmeye başlayan Antalya turizmine bir katkı da, dünyaca ünlü sosyal medya fenomenleri ve seyahat blogger’larından geliyor. Dünya çapında 66 milyon kişiye kadar erişim sağlayan Instagrammer, Youtuber, Facebook ve Twitter fenomeni influencer’lar, İstanbul’da gerçekleşecek INFLOW Travel Summit 2017’nin ardından Türkiye turlarına Antalya’da devam edecek. Milyonlarca kişinin seyahat tercihine yön veren fotoğraf, video ve yazılarıyla tanınan influencer’lar, 20 – 23 Nisan tarihleri arasında bölgenin önde gelen otel markalarından Gloria Serenity Resort’te konaklarken, Türkiye’nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land Of Legends macerasından golf etkinliklerine uzanan aktivitelere katılacak ve Antalya’nın kültürel – tarihi mirasına tanıklık edecek.

Türk turizminin gözde şehri Antalya, dünyanın dört bir yanından sosyal medya fenomenlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 18 – 19 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek INFLOW Travel Summit 2017 etkinliğinin hemen ardından, dünyaca ünlü sosyal medya fenomenleri ve seyahat blogger’larından oluşan 60 kişilik ekip, Türkiye turlarına Antalya’da devam edecek. Sosyal medya üzerinden milyonlarca kişiyle etkileşim halinde olan influencer’ların, seyahat deneyimlerini kendi takipçileriyle anlık olarak paylaşarak Antalya turizmine önemli bir katkı sunması hedefleniyor.

Sosyal medya Antalya’yı konuşacak
20 – 23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte influencer’lar, Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra sosyal hayatını da yakından tanıma fırsatı bulacak. Program dahilinde Aspendos’tan Kurşunlu Şelalesi’ne, Kaleiçi’nden Tahtalı Teleferiğine uzanan kültürel gezilerin yanı sıra, tekne turu, Gloria Sport Arena Golf Müsabakası etkinliği ve The Land of Legends Theme Park macerasına katılacak influencer’lar, tüm bu deneyimleri fotoğraf, video ve yazılarıyla takipçilerine aktaracak.

“Türkiye büyüleyici!”
Sosyal medya fenomenlerini Türkiye’de bir araya getiren INFLOW, bu etkinliklerin ilkini geçtiğimiz Kasım ayında İstanbul ve Kapadokya’da gerçekleştirmişti. Beş gün süren INFLOW Meeting Powered by Turkish Airlines’a dünyanın dört bir yanından davet edilen 30 influencer etkinlik sonunda toplamda 10 milyonluk erişime ulaştı. Özellike Tarihi Yarımada ve Kapadokya’daki balon turunu ‘muhteşem bir deneyim’ ve ‘büyüleyici bir atmosfer’ olarak tanımlayan influencer’ların paylaşımlarına yorum yapan takipçileri de, Türkiye’den övgü dolu sözlerle bahsetti.

250 fenomen, 66 milyon kişiye erişecek
INFLOW Travel Summit 2017, sektör profesyonellerinin ve önemli markaların katılımıyla, dijital pazarlama dünyasını seyahat özelinde ele almaya hazırlanıyor. 18 – 19 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek etkinliğe 30 farklı ülkeden, seyahat dünyasına yön veren 150 içerik yaratıcısı, seyahat blogger’ı fotoğrafçı ve sosyal medya fenomenininyanı sıra, Türkiye’den de 100 öncü isim katılıyor. Farklı mecralarda en iyi isimler arasına giren influencer’lar arasından belirlenen katılımcılar, sosyal medya platformları üzerinden tüm dünyada 66 milyon takipçiyle erişim sağlıyor.

Türk Havayolları ve TAV ana sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve TÜRSAB’ın desteğiyle düzenlenecek etkinliğin ilk gününde konuşmacılar; sunum, panel ve yaratıcı çalışmalarla yeni seyahat trendlerini paylaşacak. INFLOW Travel Summit 2017’nin ikinci günündeki B2I (Business-to-Influencer) toplantılarında ise katılımcılar, dijital platformun öncüleri, sektör profesyonelleri ve marka temsilcileriyle bir araya gelecek.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın