İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bassigue’un sade ama cool

Bassigue’un sade ama cool tasarımları ile konuşulmaya hazır olun
Bassigue tasarımlarındaki mesajları ile, şehrin kaosundan biraz dışarı çıkıp, sadeleşmeye ve tasarımlarındaki detayları ile cool olmaya çağırıyor.

An’a dönüş fikrinden ilham alarak yola çıkan; Aslı Acar ve Gamze Keklik Amerika’da yaşarken kurmaya karar verdikleri markanın ana fikrini sadelik oluşturuyor. Kişinin yoğun metropol hayatından kaçışıyla beraber an’a dönüşü, gösterişten uzaklaşarak sadeleşmesini oluşturuyor. T-shirt ve sweatshirtlerinde yer alan tasarımları ve mesajları ile şehrin yoğunluğundan çıkıp yüzümüzü gülümsetiyor. An’a dönüşümüzde ise sadeliği hissederken tasarımlardaki nüanslar bizi eğlenceye çağırıyor.
Bassigue tasarımlarının hepsi sınırlı sayıda üretiliyor. Bu sebeple de hem erkeklerin hem de kadınların kendilerini daha özel hissedebileceği ve yoğun metropol hayatında günün her anında stillerini yansıtacakları rahat parçalardan oluşuyor.
Bassigue’de öne çıkan bir diğer özellik ise kullanılan kumaş kalitesi. T-shirt ve sweat-shirtlerin yumuşaklığı rahat hareket alanı sunarken yazıların ve tasarımların kendine has dokunuşu ile trendlere yeni bir soluk katarak, bu sezonunun iddalı geçeceğinin sinyalini veriyor.
Hayat Felsefesi: Eğlence ve Sadelik
Formlarında rahatlık ve sportifliği modernize ederek markanın cool ve dinamik tarzına yakışır bir şekilde tasarımları gündüzden geceye taşıma olanağı sunuyor. Bu özellikleriyle koleksiyon gerek sloganları gerekse geometrik figürleri ile oluşturulan ana temada cesur duruşunu hayat felsefesi haline getiren kişileri buluşturuyor. Geometrik şekilleri ile tıpkı hayattan kesip alınmış bir kareyi andırırcasına kendi içinde parça-bütün ilişkisine farklı bir bakış açışı kazandırıyor.
Koleksiyonda mono olarak kullanılan ana renkler arasında siyah, beyaz ve gri bulunuyor. Renk paletine bordo ve laciverti katarak kışın renk kullanmanın formülünü veriyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın