İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sigorta zararı karşılar, alarm sistemi zararın oluşmasını engeller

Güvenlik şirketi Pronet, ‘5 Korumalı Güvenlik Hizmeti’ ile, hırsızlık, acil sağlık, yangın, gaz kaçağı ve su baskını gibi tehlikelere en hızlı şekilde müdahale edilmesini sağlıyor. Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Sigorta ve elektronik güvenlik sistemi birbirinin alternatifi değil, tamamlayıcısıdır. Üstelik bu sistemler sadece malınızı değil, canınızı da korur” diyor.

Türkiye’de yaşanan kentleşme artışına paralel olarak güvenlik risklerine ilişkin farkındalık da yükseliyor. Kentliler artık alarm sistemlerini “önleyici ve caydırıcı” bir tedbir olarak görmeye başlıyor. “Sigortam var, önlem almama gerek yok” yaklaşımının yavaş yavaş terk edilmeye başlandığına dikkat çeken Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, “Sigorta hırsızlık, acil sağlık, yangın, gaz kaçağı ve su baskını gibi olaylar sonrasında zararı karşılar. Pronet’in sunduğu ‘5 Korumalı Güvenlik Hizmeti’ ise, bu olaylara en hızlı şekilde müdahale edilmesini sağlayarak, zararın oluşmasını engeller. Bu doğrultuda, sigorta ve alarm sistemi birbirinin alternatifi değil, tamamlayıcısıdır” diyor.

Sistem kullanıcıların sadece malını değil, canını da koruyor
‘5 Korumalı Güvenlik Hizmeti’nden faydalanan ev ve iş yerleri Pronet Alarm Haber Alma Merkezi tarafından 7/24 izlendiği için herhangi bir tehlike anında kullanıcı ortalama 10 saniye gibi kısa bir süre içinde aranıyor. Bu konuda dünya standardı 60 saniye civarında. Ayrıca sistem, nem detektörleriyle su baskınlarına, ısı, duman ve gaz detektörleriyle de karbon monoksit, LPG, doğalgaz kaçakları ile yangın tehlikesine karşı koruma sağlıyor. Panik anında tek tuşla güvenlik güçlerine ulaşımı sağlıyor.

Ediz Habip, “Pronet Alarm Haber Alma Merkezi olarak itfaiye, polis ve ambulans yönlendirmeleriyle her yıl 4 bine yakın vakaya müdahale edilmesini sağlıyoruz. Bugüne kadar 10 binlerce hayat kurtardık. Kısacası, elektronik güvenlik sistemleri sadece malınızı değil, canınızı da koruyor” diyor.

Ayrıca ‘5 Korumalı Güvenlik Hizmeti’, Pronet Plus sayesinde uzaktan yönetilebiliyor. Akıllı telefonuna indirecekleri uygulama kullanıcılar, dünyanın öbür ucunda olsalar bile alarm sistemlerini uzaktan kurup kapatabiliyor, cep telefonlarına alacakları anlık bildirimlerle evlerinde ne olup bittiğini takip edebiliyor, alarm sistemini kurmayı unutup evden ayrıldıklarında Pronet Plus tarafından uyarılıyor ve uzaktan sistemi açıp kapayabiliyor. Böylece akılları evlerinde veya işyerlerinde kalmıyor..

 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın