İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hazır ofis WorkLand’ta kiralama fiyatı 1,995 TL’den başlıyor

2 yılda, 5 şubeye ve 12 bin metrekareye ulaşacak

Artaş Grubu bünyesindeki ofis ünitelerini değerlendirmek için yola çıktıklarını anlatan WorkLand Yönetim Kurulu Başkanı Sare Çetinsaya, yaklaşık 5 aylık bir fizibilite ve hazırlık çalışmasının ardından WorkLand projesini hayata geçirdiklerini söyledi. İlk şubeyi Eclipse Maslak’ın 5.’ci katında 1500 metrekarelik bir alanda,  yaklaşık 2,5 milyon TL yatırım yaparak açtıklarını kaydeden Sare Çetinsaya, önümüzdeki 2 yıl içinde 5 şube ve 12 bin metrekareye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. İlk etapta açılacak yeni şubelerin, Avrupa Residence Office Ataköy, Vadistanbul, Avrupa Office Ataşehir ve Ümraniye’deki yeni projede olacağını ifade eden Sare Çetinsaya, önümüzdeki dönemde WorkLand ile en az 40 şehirde faaliyet göstermeyi hedeflediklerini belirtti.

Ofis kullanımına ve çalışma tarzlarına yeni bir anlayış getirdiklerini anlatan Sare Çetinsaya, şunları söyledi: “Genç ve dinamik girişimcilerin, iş hayatına atılırken çektikleri zorlukları ortadan kaldırmak üzere yola çıktık. Yeni girişimcilerin yolunu açacak ve Türkiye’ye yeni şirketler kazandıracak bir konsept olmasını istedik. Nitekim, rakiplerimiz daha az bir hizmeti iki katı bir fiyata veriyor. Özetle, hem sunduğumuz hizmetimiz, hem çalışma alanımız, hem de fiyatımızla genç girişimcilerin yanı sıra, yabancı şirketlerden de yoğun bir talep bekliyoruz. Maslak’taki binamız, yeni ve lokasyon açısından merkeze ve metroya çok yakın. Ayrıca ofisten metroya günün belli saatlerinde ücretsiz servislerimiz de olacak” diye konuştu.

Herşey dahil hazır ofiste, kira dışında ekstra ücret ödenmiyor

WorkLand’ta anlaşılan kiralama bedeli dışında; sınırsız internet, 7/24 ofis kullanımı, resepsiyon hizmeti, su-kahve gibi mutfak giderleri, otopark, günlük temizlik, özel sekreter, yabancı dillerde sekreterya hizmeti, fiber internet hizmetleri, güvenlik, kargo karşılama, iklimlendirme, toplantı odaları, ortak kullanım alanları için hiçbir ekstra ücret ödenmiyor. Ayrıca aidat, su, elektrik ve stopaj için de ücret alınmıyor. WorkLand’te ayrıca, danışmanlık hizmeti, concierge ve catering hizmeti de ofis kullanıcılarına sunuluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın