İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TSKB’de üç yeni atama

TSKB’de Kurumsal Pazarlama, Kurumsal Finansman ve Proje Finansmanı departmanlarının yönetimine yeni isimler atandı. Düzenleme kapsamında, Meltem Gülsoy Kurumsal Pazarlama Müdürü, Barış Tunçsiper Kurumsal Finansman Müdürü, Hasan Hepkaya ise Proje Finansmanı Müdürü oldu.

Kurulduğu 1950 yılından bu yana, kurumsal kredilendirme, proje finansmanı, yatırım bankacılığı ve danışmanlık hizmeti veren TSKB yönetiminde yeni atamalar yapıldı.

Düzenleme kapsamında, Meltem Gülsoy Kurumsal Pazarlama Müdürü, Barış Tunçsiper Kurumsal Finansman Müdürü, Hasan Hepkaya ise Proje Finansmanı Müdürü olarak atandı.

Meltem Gülsoy, TSKB Kurumsal Pazarlama Müdürü olarak atandı

Meltem Gülsoy, TSKB Kurumsal Pazarlama Müdürü olarak atandı.
Meltem Gülsoy, TSKB Kurumsal Pazarlama Müdürü olarak atandı.

1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Meltem Gülsoy, 1996 yılında University of Reading’de yüksek lisansını tamamladı.

İş yaşamına 1991 yılında TSKB’de mali analist olarak başlayan Gülsoy,  Kurumsal Pazarlama Departmanı’nda 10 yıl görev yaptıktan sonra, 2009-2014 yılları arasında TSKB Proje Finansmanı Müdürü olarak pek çok enerji, alt yapı, gayrimenkul geliştirme, turizm ve satın alma projesinin finansmanında çalıştı.

Meltem Gülsoy, 2009-2011 yıllarında TSKB GYO’da, 2012 yılında ise İş Leasing’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

Mayıs 2014’te TSKB Kurumsal Pazarlama Müdürü olarak atanan Gülsoy, halen İş Girişim Sermayesi Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütüyor.

TSKB Kurumsal Finansman Müdürü Barış Tunçsiper oldu

TSKB Kurumsal Finansman Müdürü Barış Tunçsiper oldu.
TSKB Kurumsal Finansman Müdürü Barış Tunçsiper oldu.

1998 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Barış Tunçsiper, London School of Economics’te yüksek lisansını tamamladıktan sonra iş yaşamına 2003 yılında Mercedes Benz Türk A.Ş.’de başladı.

2006 yılında İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de çalışmaya başlayan Tunçsiper, 2013 yılında Kurumsal Finansman Müdürü olarak atandı.

Barış Tunçsiper, 5 Mayıs 2014 tarihi itibariyle TSKB’de Kurumsal Finansman Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Hasan Hepkaya, TSKB Proje Finansmanı Müdürü oldu

Hasan Hepkaya, TSKB Proje Finansmanı Müdürü oldu.
Hasan Hepkaya, TSKB Proje Finansmanı Müdürü oldu.

2003 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Hasan Hepkaya, iş yaşamına 2005 yılında TSKB Kurumsal Pazarlama Departmanı’nda Uzman Yardımcısı olarak başladı. 2009 yılında ise Proje Finansmanı Departmanı’nda Yönetici Yardımcısı görevine getirildi.

Enerji ve altyapı projeleri başta olmak üzere proje bazlı sanayi, ticari gayrimenkul ve turizm yatırımlarının finansmanı ile birleşme ve satın alım finansmanı alanında tecrübeye sahip olan Hasan Hepkaya, halen TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürütüyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın