İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Messi, Mesut Özil, Oscar, Alves ve Suarez  FIFA World Cup™ ‘a adidas Battle Pack ile çıkıyorlar

Şimdiye kadar hiçbir takım FIFA World Cup™’ı her şeyini vererek mücadele etmeden kazanmadı. Bu rekabette başarılı olmak için takım çalışması, birliktelik, tutku ve tüm ulusun tek bir amaç için bir araya gelmesi gerekiyor. FIFA World Cup™ her oyuncunun kariyerinin doruk noktasında yer alıyor. Zirvede en iyiler en iyilerle karşı karşıya geliyor ve efsaneler ortaya çıkıyor. Maçların tarihe geçmesi için fedakârlık gerekiyor. Ve bunun için tek bir yol var – ya elinizden geleni yaparsınız ya da eve dönersiniz. Ayakta kalır ya da yıkılırsınız. Bir araya gelir ya da dağılırsınız. Siyah ya da beyaz. all in or nothing.

adidas, 2014 FIFA World Cup Brazil™’in başlamasına bir ay kala turnuvanın resmi krampon koleksiyonu olan Battle Pack’i piyasaya sunuyor.

adidas Battle Pack’te beş krampon modeli adizero™ f50, predator®, nitrocharge™, 11pro ve adizero™ f50 Messi’den oluşan yeni bir krampon serisi yer alıyor. Sahada fark edilmeyi sağlayan siyah ve beyaz desenlere sahip kramponlar, son teknolojiler kullanılarak tasarlandı. adidas Battle Pack, FIFA World Cup™ süresince başta Leo Messi, Mesut Özil, Oscar, Dani Alves ve Luis Suarez olmak üzere tüm adidas oyuncuları tarafından giyilecek.

Kramponların üzerindeki siyah, beyaz renklerdeki çizgiler, adidas’ın 2014 FIFA World Cup Brazil™ kampanyası sloganı “all in or nothing”i görsel olarak yansıtıyor. Her krampon yarısı siyah yarısı beyaz renkte olacak şekilde tasarlandı. Kramponlarda sadece adidas’ın simgesi olan üç bant parlak altın renkte yer alıyor. Altın renk, FIFA World Cup kupasını temsil ediyor. adizero™ f50 Messi model kramponda ise üç bant Leo Messi’nin vatanı Arjantin’in ulusal renklerinden esinlenerek mavi ve beyaz olarak yer alıyor.

adidas, kramponlarda yer alan siyah ve beyaz desenlerde eski Mezopotamyalı savaşçıların sürdüğü ve simge haline gelmiş boyalardan esinlendi. Desenler, zafer için mücadele eden futbolcuların özellikleri ve davranışlarının yanı sıra her bir kramponun niteliğini; hız, cesaret, kontrol, enerji ve çevikliğini ifade edecek şekilde tasarlandı;

Battle Pack’ı tasarlarken sahada görünürlüğü artırmak istediklerini belirten adidas Global Futbol Başkan Yardımcısı Markus Baumann, sözlerine şöyle devam etti: “Brezilya’da herkesin görmeyi beklediği canlı renkler içinde ayrılmayı sağladık. FIFA Dünya Kupası kampanyamızın sloganı “all in or nothing”, kramponlar için seçilen siyah beyaz tasarımlar ile mükemmel şekilde temsil ediliyor. Bu kramponlar zaferi hedefleyen oyuncuların Brezilya’daki mücadeleye hazırlanmasına yardımcı olacak.”

Battle Pack lansmanı, adidas’ın  “all in or nothing” 2014 FIFA Dünya Kupası kampanyasının bir sonraki adımını oluşturuyor. Dünyanın en büyük spor etkinliklerinden biri olan turnuva, adidas’ın son teknoloji kramponları için de benzersiz bir platform oluşturuyor. Dünyanın en çok ilgi gören futbolcuları, Lizbon’da yapılacak olan 2014 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde ve 2014 FIFA World Cup Brazil™’de sahada ilk defa yeni adidas Battle Pack kramponları giyecekler.

Kramponlar, 26 Mayıs Pazartesi gününden itibaren dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de de satışa sunulacak.

adizero™ f50 Messi

Ballon d’Or (Altın Top) ödülünü dört defa üst üste kazanan futbolcu Messi için tasarlanan adizero™ f50 Messi, devrim yaratan teknolojiler ve üst düzey mühendislik ile üretildi. adizero™ f50Messi her yönüyle oyuncunun sahadaki hızını mümkün olan en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlandı. Sadece 165g ağırlığındaki adizero™ f50 Messi, piyasadaki en hafif kramponlardan biri olma özelliğine sahip. adizero™ f50 Messi’nin tasarımında Leo Messi’nin ülkesi Arjantin’in ulusal renklerinden ilham alınarak siyah ve beyaz renklere ilave olarak mavi renkte 3 bant  eklendi.

adizero™ f50

Arjen Robben, Karim Benzema ve Luis Suarez gibi oyuncuların giydiği adizero™ f50, her yönüyle oyuncunun sahadaki hızını mümkün olan en üst düzeyde artıracak şekilde tasarlandı.

adizero™ f50, maksimum ivme kazanımı ve en keskin yön değişimleri için tamamen yeni, yüksek hızlı çivi hizalaması SPEEDTRAXION ve hafifliği, yumuşaklığı ve dayanıklılığı bir araya getirerek rahatlık sağlarken, topuğa da mükemmel şekilde oturan bir malzeme olan SPEEDFOIL özelliklerine sahip. adizero™ f50 ile dünyaca ünlü futbolcular Brezilya’da daha önce hiç olmadıkları kadar hızlı olacaklar.

predator® LZ

Battle Pack’ın siyah üzerine beyaz desenli (diğerlerinin tümü beyaz üzerine siyah) tasarlanan tek kramponu olan predator® LZ, 1994 yılından beri her FIFA Dünya Kupası için özel olarak piyasaya çıkartılan predator serisinin en yeni ürünü. Oscar, Mesut Özil ve Fernando Torres gibi oyuncular tarafından tercih edilen,, mükemmel tutuş, kontrol, güç, falso ve yastıklama sağlamak üzere beş farklı “Yıkıcı Bölge” ile tasarlanan krampon, oyuncunun performansın her alanında ustalaşması için üretildi.

nitrocharge™

Dani Alves ve Javi Martinez tarafından giyilen enerji koruyucu nitrocharge™, yeni kuşak futbolcular için tasarlandı. Sürekli koşan, mücadele eden ve ekibine güç veren “Lokomotif” oyuncular için geliştirilen kramponda, sahada reaksiyonları hızlandırmak, çengel vuruş ve hassas dönüş hareketlerini desteklemek için ayakkabının burnunu çevreleyen ENERGYSLING™ bulunuyor. ENERGYPULSE™ teknolojisi atak esnasında yüksek enerjili itiş ve daha uzun süreli enerji dönüşü sağlıyor. nitrocharge™’da “Lokomotif” oyuncuların iyi futbol oynaması için yeni teknolojiler bir araya geliyor.

11pro

Philipp Lahm ve Frank Lampard gibi oyuncuların tercih ettiği 11pro oyuncuların oyunu kontrol etmesine olanak sağlayan klasik bir görünüme sahip. Yenilikçi mikro fiber PU sentetik doku sayesinde ayağa mükemmel uyum sağlıyor, performans ve konforun yanı sıra topun en iyi şekilde hissedilmesini sağlıyor. Tamamıyla yeni çerçeveli dış tabanı ile basıncı daha iyi dağıtan 11pro, maksimum kavrama ve ivme kazanımı sunan optimize çivi yerleşimi ile de mükemmel futbolcuların tercih ettiği krampon olmaya devam ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın