İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ogilvy PR EMEA Bölgesi’nde yılın danışmanlık şirketi seçildi

Dünyanın en büyük pazarlama iletişimi şirketlerinden biri olan WPP çatısı altında hizmet veren Ogilvy PR, Holmes Report tarafından EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi’nde 2014 yılının danışmanlık şirketi seçildi.

Ogilvy PR’ın EAME CEO’su Stuart Smith, konuyla ilgili görüşlerini “Müşterilerimizin yüksek etkili, yaratıcı işler ortaya koyacağımıza duyduğu inanç ve EAME Bölgesi genelindeki yönetici ve ekiplerimizin sıkı çalışmaları sayesinde bu başarıyı elde edebildik.” sözleriyle ifade etti.

Altı kıtada, 85’i aşkın ofisle hizmet veren, global bir multidisipliner iletişim lideri olan Ogilvy Halkla İlişkiler (Ogilvy PR), başarılarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Dünyanın en büyük pazarlama iletişimi şirketlerinden biri olan WPP çatısı altında hizmet veren Ogilvy & Mather’ın bir birimi olan Ogilvy PR, Holmes Report tarafından EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi’nde 2014 yılının danışmanlık şirketi seçildi. 2013’te, önceki yıl da olduğu gibi Cannes Lions Yılın Network’ü ve  Effie Global Etkinlik Endeksi’nde Yılın En Etkin Ajans Network’u seçilen Ogilvy, Holmes Report tarafından ayrıca Dünyanın En iyi Dijital Danışmanlık Şirketi, En Kreatif Ajans ve En iyi Güneydoğu Ajansı seçilme başarısını göstermişti.

Ogilvy PR’ın EAME CEO’su Stuart Smith, konuyla ilgili görüşlerini “Bu ödül için Holmes Report’a, özellikle yıllardır paylaştıkları içgörü ve tavsiyeler için Paul Holmes ve Arun Sudhaman’a teşekkür ederim.

2014 Yılının En İyi Danışmanlık Şirketi seçilerek takdir edilmek bize gurur verdi. Müşterilerimizin yüksek etkili, yaratıcı işler ortaya koyacağımıza duyduğu inanç ve EAME Bölgesi genelindeki yönetici ve ekiplerimizin sıkı çalışmaları sayesinde bu başarıyı elde edebildik. Sosyal, markalarıyla aynı paralelde olan ve merkezine içeriği oturtan kampanyalar isteyen şirketler, çözüm için gittikçe artan oranda Ogilvy PR’a geliyorlar. Hem pazarlama hem de halkla ilişkiler müşterilerimizin, satın alınan, sahip olunan ve kazanılan medyada yollarını çizmelerini ve yeni şeyler denemelerini sağlıyoruz” sözleriyle ifade etti.

Holmes Report, bu yılın kazananı Ogilvy PR EAME’nin yükselişini görmezden gelmenin mümkün olmadığını ve kurumun rakiplerinin dikkatli olması gerektiğini belirterek bu başarıyı getiren unsurları şöyle sıraladı:

·         Yeniden canlandırılan İngiltere operasyonu dahil olmak üzere EAME Bölgesi’nde çeşitli pazarlarda sergilediği belirgin büyüme,

·         Pek çok pazarda yaptığı sıradışı çalışmalarla EMEA Bölgesi’nde Holmes Yaratıcılık Endeksi’nin en üst sırasında yer alması,

·         Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Güney Afrika, Kenya ve Türkiye dahil olmak üzere kritik öneme sahip pazarlarda, güçlü liderlik gösteren ve rekabetçi operasyonlarla genişleyen EAME ağı ile müşterilerin üçte birinin farklı platformlarda başarıyla temsil edilmesi,

·         Sandra Saias (EAME Strateji ve Planlama Genel Müdürü), Michael Frohlich (EAME Marka Pazarlama ve Ogilvy PR İngiltere Genel Müdürü) ve Marshall Manson (EAME Social@Ogilvy Genel Müdürü) gibi isimler başta olmak üzere insan kaynağı ve uzmanlığa yapılan yatırımlar,

·       Ogilvy PR’ın rekabetçi gücünü artıran ve bölgenin en önde gelen dijital oyuncularından biri olmasını sağlayan, içerik ve sosyal çalışmalarında gösterdiği ivme ve belirgin büyüme.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın