İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ofis Tekin, iş dünyasını “Exclusive” ile “özel” hissettirecek

Ofis Tekin, evlerinde olduğu gibi ince zevklerini gün boyu vakit geçirdikleri işyerlerinde görmek isteyenler ile tasarımcılar için buluşma noktası olacak Exclusive Mağazası’nın kapılarını açtı.

Ofis mobilya sektörüne tasarımlarıyla büyük bir ivme kazandıracak Ofis Tekin Exclusive, Ankara’da mobilya denildiğinde akla gelen tek adres olan Siteler’de 750 metrekarelik bir alanda iki katlı binasında hizmet vermeye başladı. İş mekanları için birbirinden farklı en az 20 koleksiyon seçeneği sunan Ofis Tekin Exclusive’in açılışına da ilgi büyüktü.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu, AFİDER Başkanı Selçuk Karakaya ve TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyesi Murat Güleç’in de aralarında bulunduğu iş dünyasından davetliler, Ofis Tekin Exclusive ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldular. Davetliler, ofis mekanlarını yaşam enerjisiyle bütünleyecek ürünlere yönelik beğenilerini de dile getirdiler.

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, Siteler semtine dolayısıyla mobilya sektörüne şık bir mekan kazandırmış olmanın heyecanını içinde olduklarını söyledi. Zarif tasarımları iş dünyasıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tekin, uzun süren ARGE ve inovasyon çalışmaları sonucunda ürün portföylerini oluşturduklarını vurguladı. Tekin, ofis mobilyası alanına getirdikleri yeniliği şöyle anlattı:

“Yoğun çalışma temposunun hakim olduğu ofis hayatına enerji verecek, dinamik ve kreatif ürünlerden oluşan Exclusive mağazamızı hizmete sunduk. Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip mağazamızda, iş dünyası patronlarının tercihi olacak, birbirinden farklı tasarımlar yer alıyor. Ofislerdeki motivasyonu artırmaya yönelik tasarladığımız mobilyalarımız, ofis hayatına renk katacak. Ürün kalitemizle yakaladığımız başarıyı, yeni mağazamızda yer alan şık ve zarif koleksiyonlarla perçinleyeceğiz.”

Tekin, Ankara’nın büyüyen iş hacmini bu dinamizme uygun ofis mobilyalarıyla desteklemeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın