İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kelebek’te ekstra indirim fırsatı devam ediyor

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, mevcut yüzde 15 indirimin üzerine ekstra yüzde 15 indirim daha sağlayarak, müşterilerine çok özel fırsatlar sunuyor. 

Kelebek Mobilya; farklı beğeniler için tasarlayıp ürettiği seçkin koleksiyonlarını, en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan işlevsel ve estetik ürünlerini yaşam alanlarına taşıyan Kelebek; mobilya alanında tüm ürünlerini kapsayan kampanya boyunca mevcut yüzde 15 indirimin üzerine ekstra yüzde 15 indirim daha sağlıyor.

Son gün: 31 Mayıs

Tüm Kelebek Mobilya mağazalarında, 9.900 TL üzeri alışverişlerde, 31 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerli ekstra indirim fırsatını kaçırmayın. Kelebek Mobilya’nın çok avantajlı fiyat kampanyasıyla sunduğu oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve genç odaları; başta evlilik hazırlığındaki çiftler ve evini yenilemek isteyenler olmak üzere, tüm kullanıcılara hitap ediyor. Ayrıca Aktif Bank’ın 18 taksit uygulaması da kampanya boyunca tüketicilere ödeme kolaylığı sağlıyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın