İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Intellica İle EVAM – Complex Event Processing Solutions Day 2014 için geri sayım başladı 

İş Zekası, Büyük Veri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi konusunda entegre hizmetler sunan Intellica, 21 Mayıs’da Düzenleyeceği EVAM – Complex Event Processing Solution Day 2014 Etkinliğinde Sektör Devleriyle Bir Araya Gelecek. Etkinliğin Ana Konuşmacısı Olan Bilgi Üniversitesi Next Academy Başkanı Levent Erden, Büyük Veri Teknolojilerinin Şirketlerin Karar Alma Aşamalarındaki Önemini Ve Bu Alandaki “Dönüşümleri” Anlatacak.

Türkiye’nin önde gelen yazılım şirketlerinden olan Intellica, pazarlama teknolojilerindeki en yeni ve etkili trendleri değerlendirmek İçin 21 Mayıs’da Wyndham Istanbul Kalamış’da sektör devleriyle bir araya gelecek. Etkinlikte son döneme damgasını vuran Büyük Veri kavramının şirketler için önemi tartışılırken, Intellica’nın EVAM Çözümü de başarı hikayeleri eşliğinde tanıtılacak.

Intellica Genel Müdürü Okan Karaduman’ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan Complex Event Processing Solutions Day 2014, Bilgi Üniversitesi Next Academy Başkanı Levent Erden’in “Dönüşüm” adlı sunumu ile devam edecek. Sonrasında ise Intellica Çözüm Mimarı Ozan Ozen, “Büyük Veri ve EVAM” başlıklı sunumunu gerçekleştirecek.

Etkinlik, Hürriyet Grubu CEM & Stratejik Planlama Gurup Koordinatörü Özlem Kutluay ve Vakıfbank Yazılım Geliştirme Müdürü Deniz Yılmaz’ın EVAM çözümü ile ilgili paylaştıkları deneyimlerin ardından, Softtech Genel Müdür Yardımcısı Şerafettin Özer ve Peppers & Rogers Group Yöneticisi Murat Gün’ün sunumları ile son bulacak.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın