İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Son dilimi kapmak için yöntemlerini #SonDilimMücadelesi hashtagi ile anlat, Sufle senin olsun!

Eşsiz lezzete sahip Little Caesars pizzaların son dilimini kapmak için geliştirdiği taktikleri #SonDilimMücadelesi hashtagi ile paylaşıp üç retweet alanlar, Sufle kazanacak 25 kişiden biri olma fırsatına sahip oluyor.

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, son dilimi kapmak için her yolu deneyen pizza tutkunlarını es geçmiyor. Leziz günlük hamuru ve tamamı doğal malzemelerle hazırlanan Little Caesars Pizzaların son dilimini kapmak için geliştirdiği taktikleri, #SonDilimMücadelesi hashtagi ile anlatan “son dilim ustaları” Sufle kazanma şansı yakalıyor.

Taktiklerini #SonDilimMücadelesi hashtagi ile paylaşıp üç retweet alanlar, zafer tatlısı Sufle kazanacak 25 kişiden biri olma fırsatına sahip oluyor.

www.littlecaesars.com.tr adresinden yapılacak ilk online siparişte geçerli olacak sufle ödülü, en az 10 TL ve üzeri siparişlerde tek sefere mahsus olarak kullanılabiliyor.

Peki, #SonDilimMücadelesi’ni kullanıcılar nasıl anlatıyor. İşte tweetlerden bazıları…

#SonDilimMücadelesi elimdeki pizza dilimini bırakıp son dilimi yerim.

@LittleCaesarsTR da son dilimi kapmak için ‘Aaaaa kızlar Kıvanç Tatlıtuğ değil mi o?’ şeklinde çığlık atılır ve #SonDilimMücadelesi kazanılır.

#SonDilimMücadelesi aaa su gecen seninki değilimiiii der kaparim…


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın