İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Göker İş Makinaları, hazır betonda ürün gamını zenginleştirecek

goker gorselHazır beton teknolojilerinde, kurulduğu 1974 yılından bu yana öncü olan ve Türkiye’deki hazır beton teknolojisinin gelişmesine büyük katkı sağlayan Göker İş Makinaları San. Tic. A.Ş., kuruluşunun 40’ıncı yılını Ankara Ramada Plaza Oteli’nde görkemli bir törenle kutladı. Geceye Göker İş Makinaları’nın iş ortakları, bayileri ve özel konuklardan oluşan 250 kişilik seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Törende Ankara iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri yer aldı. Kutlamalar öncesi duygusal bir konuşma gerçekleştiren, şirketin geçmiş 40 yıldaki başarısında ve sektördeki liderliğinde büyük payı bulunan kurucusu İnşaat Yüksek Mühendisi Yücel Erdem“Türkiye’deki hazır beton sektörünün ve teknolojilerinin gelişmesi anlamında oldukça önemli adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz. Geride bıraktığımız 40 yılda, Ankara’daki iki fabrikamızda yaptığımız üretimlerle, ihracatla Türkiye ekonomisine 30.000.000 TL’lik katkı sağladık, 150 kişiyi istihdam ettik. Buluşlarımızla Türkiye ve dünyada ilklere imza attık. Dört kıtada 35’ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bugünden sonra ürün gamımızı daha da zenginleştirerek, sunduğumuz yüksek teknoloji ile sektörü ve Türkiye’yi dünyada 1 numara yapmak için daha çok çalışacağız. Ekonomimize katkımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından Yeşim Salkım da sevilen ve özlenen şarkıları ile Göker İş Makinaları A.Ş.’nin kuruluşunun 40’ıncı yılında katılımcılara keyifli anlar yaşattı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın