İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türk Telekom International’a ödül

unnamed-10Türk Telekom International, Global Carrier 2013 ödülleri kapsamında Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Taşıyıcısı seçildi.

Türk Telekom International açıklamasına göre şirket, 19 Kasım 2013 tarihinde Amsterdam’da gerçekleşen ve uluslararası veri ve toptan ses sektörünün önemli etkinliklerinden biri olan Capacity Europe 2013’te “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Taşıyıcısı” ödülünü aldı.

Türk Telekom International, 2013’te uyguladığı yenilikçi ve vizyoner gelişme stratejisi ve Orta ve Doğu Avrupa veri ve toptan ses pazarındaki etkili performansı ile diğer şirketleri geride bırakarak ödüle layık görüldü.

Türk Telekom International Üst Yöneticisi (CEO) Cengiz Öztelcan, konuya ilişkin şunları kaydetti:

“Bu ödülü almaktan ve uluslararası veri ve toptan ses sektörünün çabalarımızı takdir etmesinden onur duyuyoruz. Bu ödül, markamızın gücünün ve hizmette mükemmelliğe bağlılığımızın göstergesidir. Türkiye’yi veri ve ses akışının merkezi haline getirmek ve komşularımızın Batı Avrupa’ya ve tüm dünyaya erişimini sağlamak üzere yeni pazarlarda yoğun yatırımlar yapmaya kararlıyız. Önümüzdeki yıllarda da kıtalar arasında köprü olmayı sürdüreceğiz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın