İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kağıthane’ye modern taksi durakları

Kağıthane’deki taksi duraklarının yenilenme çalışmaları Merkez taksi durağıya başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede yenilenen ilk taksi durağı olan Merkez taksi durağı açıldı.

Açılışa, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Akın Atlı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve taksi şoförleri katıldı.

Kılıç, açılışta yaptığı konuşmada, taksicilerin bölge için büyük önem arz ettiğini belirterek, “Bizler şoförlerimizin önemli bir kamu hizmeti yaptıkları düşüncesindeyiz. Komşularımızın çocuklarının, ailelerinin, büyüklerinin emanet edildiği ve güvendiği esnaf arkadaşlarımız 24 saat bölgemize hizmet ediyor. Şoförlerimiz bulundukları bölgede 24 saat aktif bir şekilde hizmet vererek bulundukları bölgenin hem ulaşımına hem de güvenliğine hizmet etmektedir” ifadelerini kullandı.

Şoförlerin bölgenin tanıtımında önemli rol üstlendiğini vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

“Ülkemize, şehrimize ya da ilçemize dışarıdan gelen misafirler öncelikle esnafımızla karşılaşmaktadır. İlk bilgileri esnafımızdan alıyorlar. Şoför esnafımız sürekli hareket halinde olduğu, bölgenin her tarafında bulundukları için en detaylı bilgiye sahip. Bu açıdan da baktığımızda şoförlerimiz turizm elçilerimiz, gelen misafirleri ağırlayan ve bilgilendiren esnaflarımız.”

Plaket takdiminin ardından, taksi durağının açılışı yapıldı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın