İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Odeabank uluslararası başarılarıyla göz dolduruyor

Odeabank, dünyanın en büyük bankalarının yarıştığı  Banking Technology Awards 2013’de Jüri Özel Ödülü’ne, International Finance Magazine Awards 2013’de En İnovatif Banka Ödülü’ne değer görüldü.  Ayrıca World Finance 100’ün dünyanın  en iyilerini seçtiği “ilk 100” şirketi arasına girdi.  Sektörün yeni ve yenilikçi oyuncusu Odeabank’ın şube konsepti ve teknolojik yatırımları uluslararası arenada takdir toplamaya devam ediyor.

Türk bankacılık sektörüne oldukça hızlı bir giriş yapan Odeabank, uluslararası başarılarına yenilerini ekledi. Odeabank, dünya bankacılık devlerinin yarıştığı Banking Technology Awards 2013 ve International Finance Magazine Awards 2013’de rakiplerini geride bırakırken, Türk Bankacılık sektöründe gerçekleştirdiği hızlı büyüme, şube konsepti ve  yenilikçi teknolojisi sayesinde World Finance 100’ün her yıl belirlediği, dünya çapında en iyi “ilk 100” şirket arasında yer aldı.

Banka, Banking Technology Awards 2013’de, ilk yılında hayata geçirdiği teknolojiler ve şubelerinde farklı bir müşteri deneyimi sunan Self-Servis Bankacılık hizmetleri ile başvurduğu “Bankacılıkta Bilgi Teknolojilerinin En İyi Kullanımı” alanında Jüri Özel Ödülü’nü alırken, tüm şubelerinde kullandığı teknolojiler ve yarattığı yenilikçi müşteri deneyimi ile International Finance Magazine Awards 2013’de “En İnovatif Banka” Ödülü’nü aldı.

“Geleceğin bankacılık sistemini bugüne taşıma hedefiyle yola çıktık”

Dünya bankacılığının en büyüklerinin boy gösterdiği  yarışmalarda aldıkları ödülleri değerlendiren Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya “Biz bu yola, geleceğin bankacılık sistemini bugüne taşıma hedefiyle çıktık. Odeabank olarak,  teknolojiye yaptığımız yatırımla gerek şubelerimizde, gerekse Direkt Bankacılık kanallarımızda müşterilerimize çok farklı bir deneyim sunuyoruz. Bu alanda uluslararası arenada köklü ve büyük rakiplerle yarışmanın, başarmanın haklı gurunu yaşıyoruz ” dedi.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın