İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Mutfağınızın yetenek küpü: Bosch MCM64085 mutfak robotu

Yeni Bosch MCM64085 kompakt mutfak robotu, haşlanmış yumurta, patates, havuç, kabak, domates, kaşar peyniri gibi birçok yiyeceği eşit ve pürüzsüz küplere ayırabilen kesme aparatı ile mutfaktaki sağ kolunuz oluyor. 1000 Watt’lık motoru, 3.9 litrelik geniş kap haznesi ve 40’ı aşkın fonksiyonu ile mutfaktaki yaratıcılığınızı konuşturmanızı sağlıyor. Son derece kompakt boyutları ve şık tasarımı ile en küçük tezgâhlarda bile kendine yer ediniyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren Bosch Ev Aletleri, yeni tarifler keşfetmek ve farklı şekillerde yemekler yaratmak isteyenler için MCM64085 kompakt mutfak robotunu sunuyor. BoschMCM64085 sadece kendi için değil, aynı zamanda tüm aile için, yemek yapmayı seven ve evde konuklarına mükemmel yemekler hazırlamak isteyenlere özel olarak geliştirildi. Dilediğiniz her şeyi saniyeler içinde eşit küplere bölebilen küp kesme aparatı ile ön plana çıkıyor ve “mutfakta yaratıcılığınızı konuşturun” diyor.

Yiyecekleri eşit ve pürüzsüz bir şekilde küplere ayırırken küplere binmeye son!

Mutfakta en çok zorlanılan işlemlerin başında sebze, meyve ve diğer yiyecekleri küp küp doğramak geliyor. Çünkü hemen hemen her yemek tarifinde küp şeklinde doğranmış soğanlar, domates, patates, havuç veya kabaklar yer alıyor. Misafirlere sunulan en şık ve lezzetli kanepeleri küp küp doğranmış çeşit çeşit peynir süslüyor. Hem göze hem damaklara hitap eden salataları ya da meyve tatlılarını küp şeklindeki salatalıklar, kiviler ve daha pek çok sebze-meyve süslüyor. Küp şeklinde olacak yiyeceklerin eşit ve pürüzsüz olması için epey zaman ve emek gerekiyor. Üstelik, sonuç her zaman istenilen gibi de olmuyor. Bosch MCM64085 kompakt mutfak robotu küp kesme aparatı sayesinde tüm yiyecekleri saatlerce uğraşmadan, çabucak ve kolayca, mükemmel küpler halinde doğrama olanağı sunarak, sofralara renk ve yeni lezzetler katıyor.

Mutfakta daha fazla yaratıcılık, daha az iş

Mutfakta çok daha fazla yaratıcılık ve daha az iş vaat eden Bosch MCM64085 çeşitli büyük ve küçük el oyalayacak işleri hallediyor, böylece kullanıcıların yemeğin eğlenceli yanına odaklanabileceği daha fazla zaman yaratıyor. 1000 Watt’lık gücü ve 3.9 litrelik geniş kap haznesine sahip Bosch MCM64085 kompakt mutfak robotuna büyük miktarlarda malzeme konabiliyor.

Bosch kompakt mutfak robotunun 40’tan fazla fonksiyonu ile mutfakta yeteneksizsiniz

Bosch MCM64085 oldukça keskin çok fonksiyonlu bıçağı sayesinde her seferinde kusursuz doğrama sağlıyor ve sizi mükemmel sonuçlara ulaştırıyor. Hamur yoğurma, krema çırpma, yumurta  çırpma, doğrama, narenciye sıkma gibi 40’tan fazla fonksiyonu ile farklı kesme ve doğrama işlerinin üstesinden kolayca geliyor.

Kompakt tasarımı ile her tezgâha sığıyor

Çok yönlü güçlü mutfak robotu Bosch MCM64085 kompakt tasarımı ile de beğeni topluyor. 25 x 30 cm’lik tabanı ve küçük boyutları ile tezgâhta nerdeyse bir A4 kağıt kadar yer kaplıyor. Zarif hatları ve yüksek kaliteli malzemesi ile her tarz mutfağa mükemmel uyum sağlıyor.

Bosch QuattroBlade Kompakt Mutfak Robotu – Özellikler

  • Anlık çalıştırma, LED gösterge, kademesiz hız ayarı
  • Geniş 3,9lt hazne, 750g un ve malzeme kapasitesi
  • Doğrama, karıştırma ve çırpma işlemleri için 1,5 litre kapasiteli polikarbon mikser kabı
  • Özel küp kesme aparatı
  • Keskin çok fonksiyonlu bıçağı sayesinde her seferinde kusursuz doğrama
  • Çift taraflı 2şer adet dilimleme (kalın ve ince) ve rendeleme diski (kalın ve ince)
  • Kızarmış patates diski
  • Paslanmaz çelik diskler
  • Disk kabı
  • Hamur yoğurma aparatı
  • Krema, yumurta ve hafif hamurlu karışımlar için paslanmaz çelik çırpıcı
  • Aksesuar çantası
  • Kablo dolama yeri
  • Karıştırma kabı ve mikser için ekstra güvenlik sağlayan emniyet kilitli kapak aksamı
  • Kaymayı engelleyen lastik ayaklar sayesinde sarsıntısız çalışma özelliği
  • Tavsiye edilen satış fiyatı:525 TL

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın