İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Honeywell Remote MasterMind 4.0 veri toplama sektöründen ilgi gördü

Honeywell, otomatik tanımlama ve veri toplama (AIDC) sektörünün ilk entegre mobil ve tarayıcı cihaz yönetimi çözümü ile ilgili önemli bir yeniliği tanıttı. Remote MasterMind (ReM) 4.0 cihaz yönetimi yazılımı, tüketiciye yönelik mobil cihazların yönetimini geliştiriyor, Samsung Galaxy Serisi akıllı telefonlar ve Android™ platformunu kullanan diğer cihazlar dahil, ”kendi cihazını getir” (Bring- your- own- device, BYOD) programlarının uygulandığı çalışma alanları için önemli bir avantaj sunuyor. ReM 4.0 yazılımı ayrıca, yeni çıkacak olan Dolphin™ 70e Black mobil bilgisayar ve tarayıcıların yanı sıra Honeywell Stratos™ Bioptic Scanner ve ona bağlı barkod tarayıcılar gibi Honeywell markalı dayanıklı mobil cihazlara yönelik desteği genişletiyor.  Geliştirilmiş versiyon aynı zamanda, mobil cihaz kullanımına ve hata koşullarına dair ölçümler gibi dava konusu olabilecek verilere Honeywell barkod tarayıcılardan erişebilme olanağını artırıyor.

Güncellenmiş ReM 4.0 yazılım aracı, tek bir kişi veya bir grup yöneticiye işletme genelindeki cihazların hiyerarşisini yönetmeleri, cihaz konumlarını ve gidilen güzergahları izlemeleri, dünyanın herhangi bir yerinde kullanıcının raporladığı sorunlarla ilgili hızlı kararlar almaları için tek bir pano sunarak işletmelerin zamandan ve paradan tasarruf etmesini sağlıyor. Yöneticiler yazılım güncellemeleri yapabiliyor, raporlanan konuları hızlı bir şekilde çözmek üzere ölçümlere ve istatistiklere erişebiliyor, cihaz havuzları içindeki işlem hatalarını tespit edebiliyor, işlem verilerini toplayabiliyor ve cihazlara yönelik BT desteğini geliştirebiliyorlar.

Günde 2,5 milyondan fazla paket ile lider uluslararası paket ve ekspres hizmetleri sağlayıcısı DPD, depo müdürlerine ve yöneticilere tek bir panodan yazılım güncellemesi yapma ve bilgisayarların doğru şekilde çalıştığını onaylama olanağı sağlayan uzaktan cihaz yönetimi yazılımını kullanıyor.

DPD GeoPost (Almanya) Operasyon Müdürü Peter Störring; “Honeywell Remote MasterMind, ekipman yönetiminde kesin bir şeffaflık avantajı sağlıyor ve kullanımın yüksek olduğu en yoğun zamanlarda bile verimliliği korumaya yardım ediyor” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın