İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İş Bankası Bilişim Zirvesi’nin sponsoru oldu

İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa, Asya ve Afrika’nın iş ve bilişim profesyonellerinin buluştuğu Bilişim Zirvesi’13’ün gerçekleştirildiği Haliç Kongre Merkezi’ndeki İş Bankası standında ileri teknoloji bankacılık ürünleri sergilenecek. İş Bankası, zirvede son yenilikleri olan Parakod ve QR kodla bankamatiklerden para çekme ürünlerinin yanı sıra, İşCep, İşPad gibi mobil bankacılık ürünlerini tanıtacak.

Zirvede, İş Bankasının ileri güvenlik araçları olan Cep Anahtar, Biyokimlik ve Intel Doğrulama hakkında da bilgi verilecek. Ziyaretçiler İş Bankası standında “Anında Müşteri” başvurusu yapabilecek. Bankanın en son inovatif ürünlerinden biri olan ve cep telefonu ile internet üzerinden kart bilgisi girmeden ve kredi kartı bulundurmadan güvenli alışveriş yapma imkanı sağlayan Parakod uygulamasının tanıtılacağı stantta uygulamayı yükleyerek işlem yapan ziyaretçiler sürpriz hediyeler kazanma şansı da elde edecek.

Fuar ziyaretçileri ayrıca, stantta yer alan Tweetwall ile İş Bankası’nın sosyal medya hesapları üzerindeki etkileşimlerini izleyebilecek; Twitter hesapları üzerinden de bankanın sosyal etkinliklerine katılma şansı bulabilecek. Ayrıca Twitter üzerinden düzenlenen anlık yarışmalara katılacak olan ziyaretçilere hediyeler de dağıtılacak. İş Bankası’nın Mobil aracı da fuar süresince katılımcılara hizmet verecek.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, Bilişim Zirvesi’13’e resmi banka sponsoru olarak destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Bölgesel pazardaki oyuncuların buluşmasına 12 yıldır düzenli olarak aracılık eden bir organizasyon olması zirvenin önemini artırıyor. Müşterisinin ihtiyaçlarını ve müşterileri için üretebildiği fayda önerilerini merkeze koymayan kurumların artık var olamayacağını, bu nedenle hayatın içinde aktif bir oyuncu olarak kalabilen, müşterisinin sesine kulak veren, süreçlerine müşterisini dahil edebilen, müşterisine para kazandıran bankaların ve finans kurumlarının varlıklarını devam ettirebileceğine inanıyoruz.”

İş Bankası olarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve bankacılık işlemlerini en kolay ve güvenli şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak için pek çok yeni ürün ve hizmet sunduklarını anlatan Aran, “Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi iş ve bilişim profesyonelleri ile paylaşacağımız zirvede Parakodile kolay alışveriş ve QR Kod okutarak Bankamatiklerimizden para çekme uygulamasından Bireysel ve Ticari İnternet Şubelerine hızlıca erişilmesini sağlayan Windows 8’e özel İş Bankası uygulamasına kadar en yeni ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın