İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Dijital müşteri kaçmaz diyen Tekzen dijital dünyanın en prestijli ödülü IMA’yı aldı

s1379576962_WEB_gorselYapı market sektörünün öncü markası TEKZEN, e- ticarette aldığı uluslararası ödülle sınıftan geçti. Şirketin e-ticaret adresi tekzen.com.tr  dijital dünyanın en prestijli ödüllerinden IMA (Interactive Media Awards) jürisi tarafından ”E-Ticaret” kategorisinde “Üstün Başarı” (Outstanding Achievement) Ödülüne layık görüldü. 
Organize ev geliştirme pazarının yüzde 100 yerli sermayeli tek markası Tekzen, 200 bin metre kare ile Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip yapı marketi olmanın yanı sıra; online satışta da iddiasını yüksek tutuyor. tekzen.com.tr
‘nin uluslararası IMA jürisi tarafından ‘E-Ticaret’ kategorisinde ‘Üstün Başarı’ ödülüne layık görülmesi Tekzen’in e-ticaretteki hedefini taçlandırdı.

Dijital mecra kullanıcılarının, özellikle de web sitelerinden alışveriş yapan ziyaretçilerin girdikleri sitede tasarım, kullanışlılık, aradığı ürüne kolay erişim gibi fonksiyonlara dikkatini göz ardı etmeyen Tekzen, olumsuz bir izlenim edinmeleri halinde birkaç saniye içinde farklı bir site arayışına girebilen bu ziyaretçileri sürekli müşterileri kılabilmek hedefiyle 2013 yılında tekzen.com.tr ’yi baştan sonra yeniden tasarladı.

Şirket internete yaptığı bu yatırımın bu karşılığını ise kısa sürede aldı. tekzen.com.tr dijital dünyanın en prestijli ödülü olarak kabul edilen IMA’nın (Interactive Media Awards) ‘E-Ticaret’ kategorisindeki ‘Üstün Başarı’ Ödülüne layık görüldü.

İçerik ve fonksiyonellikte tam puan aldı

IMA jürisi, Tekzen’in dijital mecradaki adresi  tekzen.com.tr ’yi, Tasarım, İçerik, Fonksiyonellik, Kullanışlılık ve Standartlara Uyum olmak üzere 5 farklı kategoride değerlendirdi. Jüri, siteye İçerik ve Fonksiyonellik kategorilerinde 100
üzerinden 100 tam puan verdi. Tekzen,  IMA jürisinden toplamda 476 puan alarak önemli bir başarıya imza attı.

Online pazarda 2006 yılında tekzen.com.tr adresi ile yerini alan Tekzen, günümüzde 100 bini aşkın ürün çeşidiyle, Türkiye’nin her noktasına hızlı teslimat anlayışı ile hizmet vermeye devam diyor. Aylık 2 milyon ziyaretçi sayısı bulunan tekzen.com.tr, aldığı uluslararası IMA Ödülü ile ziyaretçilerin uğrak adresi olmaya devam iddiasını güçlendirmiş oldu.

Interactive Media Awards 

Kişi ve kurumların web sitesi yazılım ve tasarım gibi başarılı dijital projelerini onurlandırmak amacıyla kurulan Interactive Media Awards™ (IMA); kâr amacı gütmeyen ve Interactive Media Council, Inc. (IMC) tarafından yürütülen bir organizasyondur. IMA’nın temel hedefi; farklı kategorilerde başvuru alan en yüksek standartlara sahip olan projeleri ödüllendirmek ve önde gelen tasarımcı, yazılımcı, programcı, reklamcı ve dijital alanda çalışan profesyonelleri bir araya getirmektir. Yarışmanın ana sponsoru olan IMC, jürinin belirlenmesi, değerlendirme organizasyonunun tamamlanması gibi yönetimsel süreçleri üstlenir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın