İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türkiye Finans’la veliler de okula hazır!

Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar
Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar

Okullar açıldı, masraflar arttı, Türkiye Finans müşterilerinin bütçelerine uygun fırsatlarla velilerin cebini rahatlatıyor. Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, müşterilerine sunduğu Eğitim Finansör ve Happy Card ürünleriyle anne-babaların bütçelerini yönetmelerini kolaylaştırıyor. Eğitim Finansör ile eğitim harcamalarında 18 aya varan taksit imkanı sunan Türkiye Finans, bu hizmetten yararlanan müşterilerine Eğitim Güvencesi Sigortası hediye ediyor. Üstelik Happy Card ile Eylül ayında okul ihtiyaçlarına yönelik yapılan harcamalarda vade farksız 5 taksit fırsatı sunuluyor.

Eğitim öğretim yılının başlangıcı olan Eylül ayı, yüklü eğitim harcamalarını da beraberinde getiriyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için birçok farklı ürün ve kampanya sunan Türkiye Finans, eğitim harcamalarında velilerin cebini rahatlatıyor.

Türkiye Finans’ın Eğitim Finansör ürünü de eğitim harcamalarını 18 aya kadar taksitlendirme fırsatı sunuyor. Böylelikle veliler, yüksek tutarlı acil ihtiyaçlarının ödemelerini uzun vadeye yayabiliyor,  Finansör ile peşin alışveriş yaptığı için indirimli alışveriş yapma fırsatına sahip oluyor. Üstelik Eğitim Finansör’ünü tercih edenlere, çocuklarının eğitimlerini güvence altına almak için Eğitim Güvencesi Sigortası hediye ediliyor.

Türkiye Finans, Happy Card sahiplerine Eylül ayında okul ihtiyaçlarına yönelik yapacakları 50 TL ve üzeri eğitim, kırtasiye, elektronik ve giyim harcamalarında vade farksız 5 taksit fırsatı sunuyor. Ayrıca anlaşmalı mağazalarda yapılan alışverişlerde bonus da kazanılıyor.

Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, “Türkiye Finans desteği ile okul harcamaları velilerin bütçesini zorlamıyor. Türkiye Finans olarak yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımımızla anne babaları okula dönüş döneminde yalnız bırakmıyor, bütçelerini planlamalarına ve yönetmelerine olanak sağlayan iki ayrıcalıklı kampanya sunuyoruz” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın