İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TLS Lojistik, sektörel atılımına yeni uluslararası hizmetler lojistik merkezleri ile hız kazandırdı

s1378884959_bursa_gemlikTLS Lojistik, sektördeki atılımını yeni uluslararası hizmetler lojistik merkezleriyle sürdürüyor. Şirket, bu kapsamda bölge ve dünya ticareti açısından stratejik birer merkez olarak gördüğü İzmir ve Bursa’da Uluslararası Hizmetler Lojistik Merkezlerinin açılışını yaptı.

TLS Lojistik, İzmir ve Bursa’da açtığı Uluslararası Hizmetler Lojistik Merkezleri ile lojistik sektöründeki atılımını sürdürüyor.

Marmara Bölgesi ve Türkiye’nin başta gelen sanayi şehirlerinden olan Bursa’daki yeni birimin başına Yasemin Dabak getirildi. Türkiye’de üretilen motorlu taşıtlarınyarısından fazlası Bursa’da üretiliyor. Gıda ve tekstil de Bursa sanayinde büyük bir paya sahip. İşyeri ve çalışan sayısı bakımından Türkiye’de, İstanbul’un ardından ikinci sırada yer alan Bursa, Eskişehir ve Balıkesir’i içine alan hinterlandı ve Gemlik Limanı ile lojistik sektörü için stratejik merkezlerden biri konumunda bulunuyor. Temeli 2010’da atılan İstanbul-İzmir O-33 otoyolu da Bursa’dan geçecek ve şehri İstanbul ve İzmir limanlarına bağlayacak.

TLS Lojistik, İzmir’de açtığı ve Bekir Kalkan’a emanet ettiği müdürlükle hava yolu ve denizyolu taşımacılığında pazardaki payını artırmayı hedefliyor. İzmir, sahip olduğu havayolu bağlantıları ve limanıyla bu anlamda sadece Türkiye’nin değil, Akdeniz havzasının ve dünya ticaretinin de önemli merkezlerinden biri. Balkanlar, Afrika ve Ortadoğu’ya coğrafi yakınlığı, İzmir’i doğal bir lojistik üssü konumuna taşıyor.

Fortune500 şirketleri arasında yer alan TLS Lojistik’in Türkiye genelinde toplam 11bölge müdürlüğü ve 37 noktada operasyon ve dağıtım merkezi faaliyet gösteriyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın