İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Toshiba Türkiye’deki enerji sistemleri işini geliştirmeye yönelik yeni satış şubesi törenle açıldı

Toshiba Corporation Başkan Yardımcısı ve Enerji Sistemleri İş Birimi Başkanı Yasuharu Igarashi
Toshiba Corporation Başkan Yardımcısı ve Enerji Sistemleri İş Birimi Başkanı Yasuharu Igarashi

Toshiba Corporation (Tokyo: 6502), yüzde yüzüne sahip olduğu Türkiye’deki satış iştiraki Toshiba Altyapı ve Elektronik Anonim Şirketi’nin (TAET) faaliyete geçişini İstanbul’da, Toshiba Corporation Başkan Yardımcısı ve Enerji Sistemleri İş Birimi Başkanı Yasuharu Igarashi’nin katılımıyla düzenlenen açılış töreni ile duyurdu. Eylül 2010’da kurulan önceki pazarlama iştirakinin yerini alacak olan TAET, Türkiye ve çevresindeki bölgedeki termal, hidro, rüzgar ve sola fotovoltaik enerji sistemlerinin satış tanıtımlarının geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Türkiye’deki ekonomik büyüme paralelinde son dönemdeki elektrik talebi artışı yıllık yüzde 6 düzeyinde artış gösteriyor. Türk hükümeti bu doğrultuda elektrik üretimini 2023 yılında iki kat artışla 125 GW’a çıkarmayı planlıyor.

Toshiba pazara, aralarında dünyada en yüksek pazar payına sahip olduğu yüksek verimli termal ve jeotermal enerji sistemlerini de içeren kapsamlı bir enerji üretim teknolojisi seçenekleri sunacak. Hidro enerji sisteminde Toshiba’nın Türkiye’deki proje deneyimi 1978’e kadar uzanıyor.

İlerleyen dönemde TAET sermaye tabanını daha da güçlendirme hedefi doğrultusunda yerel partnerlerle işbirliğini geliştirecek. TAET’i Türkiye ve komşu ülkeleri kapsayan bölgede satış ve tedarik üssü olarak konumlayan Toshiba, 2017 mali yılında 400 milyon dolarlık satış hedefliyor.

Kısaca TAET

1. Şirket Adı:            Toshiba Altyapı ve Elektronik Anonim Şirketi’nin (TAET)

2. Kurum Temsilcisi:Yoshihide Yanagihara

3. Adres:                   Büyükdere Caddesi Kirgülü Sokak No:4 Metrocity AVM

D Blok Kat:4 34394 Levent, İstanbul, Turkey

4. Faaliyet Alanı:       Termal, hidro, jeotermal, rüzgar ve solar fotovoltaik enerji üretim sistemleri.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın