İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

CarrefourSa Bayrampaşa, Pepee ve yeni arkadaşlarına ev sahipliği yapacak

Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSa Bayrampaşa AVM, 14-15 Eylül tarihleri arasında Düşyeri Çocuk Şenliği kapsamında çocukların sevgilisi ünlü çizgi film kahramanı Pepee ve arkadaşlarının gerçekleştireceği konser ve birbirinden eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapacak.

Geçtiğimiz hafta sonu İçerenköy Carrefour AVM’de çocukların yoğun ilgisini çeken Pepee ve arkadaşları, 14-15 Eylül Cumartesi ve Pazar günleri, Bayrampaşa CarefourSa’da çocuklarla buluşacak. Hafta sonu 10:00-20:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar Pepee ile buluşma fırsatının yanı sıra birbirinden keyifli atölye çalışmaları, masal dinletisi, ödüllü yarışmalar, tiyatro ve dans gösterileriyle doyasıya eğlenecek. Pepee’nin yaratıcısı Düşyeri’nin hazırladığı festivale katılan minikler, lansmanı yapılacak olan yeni kahramanlar Leliko ve Ayas ile ilk kez tanışma fırsatı bulurken, aynı zamanda sürpriz hediyeler kazanma şansı da yakalayacaklar.

CarrefourSa Bayrampaşa AVM ziyaretçileri, aynı gün içerisinde yapacakları 75 TL ve üzeri alışverişlerinde almaya hak kazanacakları bileklikle etkinlik alanına ücretsiz giriş yapabilecekler. Ayrıca bilet alarak etkinliğe katılmak isteyenler, Biletix’den temin edecekleri biletlerle şenliğe katılabilecekler. Anne-babaların 10 TL, çocukların ise 5 TL’ye giriş yapabilecekleri Düşyeri Çocuk Şenliği’ne tekrar katılmak isteyen aileler, yüzde 50 indirim fırsatından faydalanacaklar.

Pepee ve sevimli arkadaşları, unutulmaz saatler yaşamak isteyen tüm çocukları aileleriyle birlikte CarrefourSa Bayrampaşa AVM’ye bekliyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın