İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Renault’dan eylül kampanyası

Renault’da eylül ayında Renault Fluence, Megane HB, Clio, Clio Sport Tourer ve Captur modellerinde (Fluence EDC ve Megane HB CVT versiyonları hariç) 15 bin liraya 15 aya kadar yüzde sıfır faiz kampanyası sunuyor.

Renault açıklamasına göre, düz vites fiyatına Megane HB CVT 1.6 benzinli otomatik vites kampanyası eylül ayında da devam ediyor. Kampanya kapsamında Megane HB CVT 1.6 benzinli otomatik vites versiyonları, düz vites fiyatına satılıyor.

Megane HB CVT’ye 42 bin 500 lira, Fluence EDC’ye 59 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olma fırsatı bulunuyor. Diğer taraftan Fluence EDC ve Megane HB CVT dışında kalan bu iki modelin diğer tüm versiyonlarında ise bin liraya varan takas indirimleri var.

Eylül ayında diğer bir avantaj ise Symbol modeli için bulunuyor. Symbol Touch Turbo 0.9, Symbol Touch 1.2 16v 75 bg fiyatına satışa sunuluyor.

Renault’da ticari araç kullanıcılarına yönelik ise 48 bin lira için 48 aya kadar yüzde 0,95 faiz avantajı bulunuyor. Ayrıca Master minibüslerde araç bedelinin yüzde 100’üne kredi kullanabiliyor.

Tüm bu avantajların yanı sıra 2. el araç sahibi olmak isteyen müşteriler, 24 bin lira 24 aya kadar yüzde 0,89 faiz kampanyasından yararlanabiliyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın