İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Turkcell Superonline Süper Yurt Dışı Dakika Paketi ile 60 dakika konuşma 14,99 TL

0Turkcell Superonline, telefon hizmeti alan bireysel müşterilerine 47 ülkede geçerli olan ve özellikle  yurt dışı mobil hatlarıyla en uygun fiyatlara konuşma imkanı sunan Süper Yurt Dışı Dakika Paketleri’ni hizmete sundu. Turkcell Superonline aboneleri 30 dakikalık paket için aylık 9,99 TL, 60 dakikalık paket için ise aylık 14,99 TL ödüyor. Süper Yurt Dışı Dakika Paketi kullanan aboneler aynı zamanda Turkcell Superonline içi aylık 3.000 dakika arama hakkına da ücretsiz sahip oluyor.

Türkiye’de fiber internet pazarının ve sabit numara taşımanın lideri Turkcell Superonline, müşterilerine avantajlı ses hizmetleri sunmaya devam ediyor.

Turkcell Superonline’ın Süper Yurt Dışı Dakika Paketleri, uluslararası konuşmalar için en uygun koşulları aboneleriyle buluşturuyor. Türkiye’den yurt dışına yönelik aramalar için geçerli “Süper Yurt Dışı 30 Dakika” paketi aylık 9,99 TL; “Süper Yurt Dışı 60 Dakika” paketi ise aylık 14,99 TL olarak sunuluyor. Turkcell Superonline’dan aktif ses hizmeti alan bütün bireysel ses müşterilerinin yararlanabileceği paketler, aralarında Azerbaycan, Türkmenistan, Gürcistan, Özbekistan ve Ukrayna’nın da  bulunduğu 47 ülkede sabit ve mobil telefonlara yönelik aramalar için geçerli. Süper Yurt Dışı Dakika Paketlerini alanlar, ayrıca Superonline içi (onnet) aylık 3.000 dakika arama hakkına da ücretsiz sahip oluyor.

Süper Yurt Dışı Dakika Paketleri’nden yararlanmak için herhangi bir taahhüt gerekmiyor. Paket satın alındıktan hemen sonra aktive oluyor ve her ay otomatik olarak yenileniyor. Ayrıca dakikaların bitmesi durumunda aynı ay içinde birden fazla paket alınabiliyor. Paketi, 0850 222 0 222 Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri ile tüm Turkcell Superonline Abone Merkezleri ve yetkili Turkcell Superonline satış noktalarından satın almak mümkün.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın