İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Akbank’tan “Hekim Destek Paketi”

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge
Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge

Avantajlı ve ayrıcalıklı ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı temel bir hedef olarak belirleyen Akbank, muayenehane sahibi doktor ve diş hekimleri için “Hekim Destek Paketi” hazırladı. Hazırlanan paket ile hekimlere Doktor POS, yatırım ve birikim ürünleri, Wings Card, Sağlık Leasing’i ve Muayenehane Yenileme ve Ekipman Alımı Kredisi gibi bankacılık ürünlerinin yanısıra hekimlerin mesleki ve özel yaşamları için de birçok avantaj sunuluyor. .

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, hekimlerin meslek grupları içinde çok özel yeri olduğunu vurgulayarak, “Zamanları çok kıymetli olan hekimlerimize yönelik hazırladığımız bu paket ile onların mesleki ve kişisel ihtiyaçlarını en avantajlı ve hızlı şekilde karşılamaya özen gösteriyoruz.” dedi. Bu amaçla, öncelikle paket içerisinde sunulan ürünlerin kolayca edinilmesine yönelik çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Tözge, “Paketin içine de Doktor POS gibi meslek yaşamına değer katan ürünler koyduk” dedi ve ekledi: “Tamamen hekimlerimizin ihtiyaçlarına yönelik özel olarak hazırlanmış olan Doktor POS cihazları tarafından üretilen slipler ile serbest meslek faaliyeti kapsamında elde edilen kazancın, Vergi Usul Kanunu’na (VUK.) göre belgelendirilmesi sağlanıyor. Üstelik, Doktor POS, “Hekim Destek Paketi” içinde çok özel fiyatlama ve avantajlar ile yerini aldı. Hekimlerimiz, tercihlerine göre işlemlerini stopajlı ve stopajsız olarak yapabiliyorlar” dedi. Tözge, paket içinde ayrıca hekimlere Wings Card sunduklarını belirtti ve “Hekimlerimiz, Wings Card ile havaalanlarında lounge ve vale parking hizmetlerinden yararlanabilecekleri gibi özel şoför ve araç kiralama hizmetleriyle de ulaşım ihtiyaçlarını kolayca erişebilecekler” dedi. Tözge’nin verdiği bilgilere göre, muayenehanesini yenilemek ve yeni tıbbi cihaz satın almak isteyen hekimler, Aklease aracılığı ile sağlanan sağlık leasinginden de yararlanabiliyor. Dileyen müşteriler cazip oran ve vadelerle Muayenehane Yenileme ve Ekipman Alımı Kredisi’ne de başvurabiliyorlar.

Kişiye özel ayrıcalıklı hizmet sunan Akbank Birebir Bankacılık’ın müşterisi olan hekimler, özel Müşteri İlişkileri Yöneticisi’nden hizmet almalarının yanı sıra, şube ve Akbank Telefon Şubesi’ndeki işlemlerinde öncelikli hizmet ve Akbank Direkt İnternet’te bir uzmandan canlı destek alabiliyor. Akbank Birebir müşterileri ayrıca belli koşullarda Wings ile %25 daha fazla Mil Puan kazanım ve sınırsız mil puan kullanım imkanı, Neo ile ATM’den para çekme ve alışveriş limitlerinde standart limitlere göre daha yüksek limitler ve bono ve döviz işlemlerinde özel fiyatlar gibi avantajlardan da faydalanıyorlar.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın